ترس از مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا یکی از مسائلی که باعث افزایش استرس در افراد می‌شود.

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا با بیش از ۸۹۰۷۳ مورد تأیید شده و تقریباً ۳۰۰۰ تن جان باخته همچنان در حال سیر در جهان است و هر روز آمار جدیدی از مبتلایان در سراسر جهان اعلام می‌شود؛ و حالا اینجا یک سوال مطرح می‌شود که احتمال مرگ مبتلایان تا چه میزان است؟

کووید ۱۹ بیشتر در چین، کره جنوبی و ایتالیا بسیار مشکل ساز بوده است و این سه کشور روزانه با سیر صعودی افزایش مبتلایان و جان‌باختگان مواجه است در این میان فوتی سن یک فاکتور موثر مهم بوده است بنابراین افراد جوان کمتر در معرض مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا هستند.

افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای چاقی، بیماری قلبی و بیماری ریه هستند در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به ویروس کرونا هستند. به گفته متخصصان هنگامی که ریه تحت تاثیر این ویروس قرار می‌گیرد از آب پر شده و تبادل اکسیژن به خون را مختل می‌کند اتفاقی که در مورد آنفلوآنزا هم رخ می‌دهد. بر اساس اظهارات کارشناسان افراد سیگاری بیش از سایرین در معرض خطر هستند.


بیشتر بخوانید: آیا مصرف ویتامین D برای مقابله با کرونا مفید است؟


تجزیه و تحلیلی که بر روی بیش از ۴۴۰۰۰ مورد بیمار چینی انجام شد، نشان داد که بیش از ۸۰ درصد موارد دارای علائم خفیف بوده‌اند. طی این بررسی میزان جان باختگان در بزرگسالان بیشتر از افراد میانسال بوده است. این در حالی است که افراد زیر ۳۰ سال کمترین میزان فوتی را داشته‌اند و از بین ۴۵ هزار نفر تنها ۸ مورد فوت شده‌اند.

در این مطالعه همچنین مشخص شد افراد با بیماری قلبی عروقی ببیشتر از سایرین و به دنبال آن افراد مبتلا به دیابت، بیماری تنفسی و فشار خون بالا در معرض خطر مرگ قرار داشتند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.