احمدی افزادی گفت:پیش بینی شده تا گروه ویژه زبان فارسی در معاونت سیما راه اندازی شود تا این گروه به صورت خاص به جمع آوری آثار تولید شده با موضوع زبان فارسی بپردازند.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،مسعود احمدی افزادی رئیس ستاد حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی معاونت سیما در مراسم قدردانی از دانش آموختگان کارگاه آموزشی «پاسداشت زبان فارسی در تولیدات پویانمایی» گفت: با حمایت و پیگیری‌های ریاست محترم رسانه ملی و معاون محترم سیما فعالیت‌های معطوف به زبان و ادبیات فارسی در تمام بخش‌ها به خصوص در بخش‌های تولیدی پُررنگ شده است. تمام شبکه‌های تلویزیونی موظف هستند طبق جدول پخش برنامه‌ها که در اختیار آن‌ها قرار داده می‌شود، به این مهم بپردازند که در حال حاضر ۱۳ یا ۱۴ برنامه در حوزه زبان فارسی روی آنتن معاونت سیما می‌رود.

وی افزود: در این راستا ۳ گام مهم پیش روی ستاد حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی قرار گرفته است. در گام اول، فعالیت ستاد معطوف به ساخت «برنامک»‌های کوتاه با موضوع زبان فارسی به عنوان زبان معیار مانند «فارسی را پاس بداریم» و یا «نَقل و نُقل» و تعدادی برنامک دیگر شده است و این گام تا پایان سال ۹۸ استمرار دارد.

احمدی افزادی ادامه داد: گام دوم به تولید برنامه‌های مستقل در حوزه زبان فارسی می‌پردازد. این گام تا تابستان سال آینده ادامه دار خواهد بود و در آن طرح‌های برنامه سازی از جمله مسابقه ها، گونه‌های جذاب برنامه‌ای و مخاطب پسند، برنامه‌های شبانه با موضوع زبان و ادبیات فارسی و تعدادی دیگر جمع آوری و آماده تولید می‌شوند.

شعرای نامی به تلویزیون می آیند

رئیس ستاد حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی معاونت سیما گفت: گام سوم مربوط به نیمه دوم سال ۹۹ می‌شود که در آن تلاش می‌شود زندگی نامه و آثار مفاخر زبان فارسی وارد گونه‌های نمایشی شود و مخاطبان از قاب تلویزیون با زندگی و آثار شاعران و بزرگان زبان و ادبیات فارسی در قالب‌های مختلف برنامه سازی آشنا می‌شوند.

مدیر شبکه آموزش سیما افزود: پیش بینی شده است تا گروه ویژه زبان فارسی در معاونت سیما راه اندازی شود. این گروه به صورت خاص به جمع آوری آثار تولید شده با موضوع زبان فارسی و همچنین ارائه طرح و تولید برنامه‌های جدید در این حوزه تلاش خواهد کرد.

رئیس ستاد حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی معاونت سیما در پایان سخنان خود، رویکرد مرکز پویانمایی صبا در پاسداشت زبان و ادبیات فارسی در تولید آثار پویانمایی را بسیار قابل توجه و تقدیر دانست و گفت: خوشبختانه امروزه هر شبکه، نماینده ویژه زبان فارسی خود را شناخته و اراده پاسداشت و تقویت زبان فارسی در شبکه‌ها به ظهور رسیده است.

در ادامه جلسه محمد رحیم لیوانی با قدردانی از اهتمام نویسندگان و تهیه کنندگان بخش پویانمایی نسبت به پاسداشت زبان فارسی در تولیدات خود گفت: موضوع زبان و ادبیات فارسی در تولیدات پویانمایی مرکز صبا بسیار حائز اهمیت است چرا که مخاطبان آن، قشر خردسال، کودک و نوجوان جامعه است.

رئیس مرکز پویانمایی صبا افزود: شاخص‌ترین امتیاز دوره آموزشی «پاسداشت زبان و ادبیات فارسی در پویانمایی» این بود که به صورت کارگاهی و تعامل استاد و دانشجو و در چندین جلسه متوالی برگزار شد و فراگیران دوره از مطالب آموزشی بسیار ابراز خرسندی می‌ کردند.

گفتنی است در این جلسه علاوه بر روسای ستاد حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی معاونت سیما و مرکز پویانمایی صبا،  ذوالفقاری رئیس پژوهشکده زبانشناسی، کتیبه‌ها و متون،  تهرانی نماینده فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی و تعدادی از پیشکسوتان پویانمایی حضور داشتند و این مراسم با اهدای سپاس نامه پایان دوره آموزشی «پاسداشت زبان و ادبیات فارسی در پویانمایی» به فراگیران، پایان یافت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.