به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، قزوینیان مدیر جهاد کشاورزی ابهر با بیان اینکه استان زنجان دومین تولید کننده کشمش در ایران است افزود: فرآوری این محصول بیشتر با شیوههای سنتی انجام میگیرد.
او گفت: تنها ۵ واحد بسته بندی و فرآوری کشمش در شهرستان ابهر موجود است که ۲۰ هزار تن از محصول تولیدی استان را تحت پوشش قرار میدهند.
قزوینیان با اشاره به اینکه اگر محصول بصورت یکدست تولید نشود صادرات هم به کشورهای اروپایی از۳ هزار تن فراتر نخواهد رفت ادامه داد: کشاورزان باید به عملیات فنی و زراعی قبل از مراحل تولید کشمش خصوصا تغذیه باغات انگور و نحوه هرس توجه ویژهای داشته باشند.
مدیر جهاد کشاورزی ابهر گفت: با تولید کالیفرنی ، باران پاییزی و شرایط اقلیمی برای کشاورزان دیگر یک تهدید نیست و محصول یکدست و با کیفیت عاید کشاورزان میشود .
انتهای پیام/ن
تولید کشمش کالیفرنی درصائین قلعه