فیروزآبادی گفت: ما موافق تعریف سطوح مختلف دسترسی به اینترنت برای کاربران هستیم و در این رابطه پیشنهادی به کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ داده‌ایم.

ارتباطاتبه گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی صبح امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه نشست صبحانه کاری در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: ما موافق تعریف سطوح مختلف دسترسی به اینترنت برای کاربران هستیم و در این رابطه پیشنهادی به کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ داده‌ایم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: این کارگروه در حال حاضر در حال تهیه آئین نامه و دستورالعملی برای تعیین سطح دسترسی به اینترنت و فیلترینگ است و امیدواریم در اسرع وقت این طرح به سرانجام برسد.

فیروزآبادی گفت: ما می‌خواستیم این آئین نامه حدود ۳ ماه گذشته آماده شود، اما متأسفانه جلسات این کارگروه دیر به دیر تشکیل می‌شود و شاهد مقداری کندی در تصمیم گیری‌ها هستیم.

او با اشاره به طرح موضوع وی پی ان قانونی اظهار داشت: این موضوع از قدیم مطرح شده بود، اما اجرا نشد و امیدواریم با توجه به اینکه اقتصاد وی پی ان تبدیل به اقتصاد بزرگی شده است و سازمان‌ها و افراد زیادی از آن بهره برداری می‌کنند با مسئولیت دادستانی و وزارت ارتباطات بتوانیم اپراتور‌های VPN رسمی در کشور شکل دهیم به این معنی که وی پی ان طبق یک مقررات و با نظم مشخصی از طریق اپراتور‌های رسمی واگذار شود و واگذاری آن بنا بر مواردی باشد که در کشور نیاز است از آن استفاده شود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی اضافه کرد: به هر حال سازمان‌های خاصی بسته به فعالیت‌شان مانند سازمان‌های دولتی، بانک‌ها و سفارتخانه‌ها نیاز به استفاده از VPN دارند و در بعضی حوزه‌ها نیز شاهد تحریم آمریکا در سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها هستیم که نیاز است کسب و کار‌ها از VPN برای دسترسی استفاده کنند. از این رو این آئین نامه در حال تدوین است تا موضوع استفاده از VPN در کشور ساماندهی شود.

او در پاسخ به سؤالی در خصوص موضوع جرایم استفاده از VPN در کشور نیز گفت: طرحی در مجلس شورای اسلامی در این باره در دست تهیه است که مرکز ملی فضای مجازی نیز نظرات خود را در این باره ارائه داده است.

فیروزآبادی ادامه داد: متولی این طرح، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بوده و این طرح مراحل نهایی خود را طی می‌کند تا به زودی در صحن مجلس مطرح و به صورت قانونی در بیاید.


بیشتر بخوانید: لزوم توسعه دولت الکترونیک برای مقابله با فساد/ فعالیت ۳۰۰ هزار نفر از جوانان در عرصه استارت‌آپ‌ها


منبع: خبرگزاری مهر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۰ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
چرا فیلتر میکنید
خدایی این موضوع خیلی خنده داره میگن فیلتر میکنیم بعد بیایید از خودمون فیلتر شکن بخرید برید تو سایت یا تلگرام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
خب شما برا بانک ها و ادارات دولتی خودتون سریع مجوزشو میدید ولی برای مردم ده ها مدرک و دلیل و توجیه و نامه از سازمان و.... برا وی پی ان میخواید آخرم کلی طول میکشه مجوز بازی تا اگه موافقت بشه و صادر بشه گذشته از فیلتریگ ما کلی مشکل داریم با آی پی ایران اگر یه تراکنش با حساب های بین المللیمون انجام بدیم قفل و جریمه و بسته و... میشه حسابامون!!! و کلی مشکل دیگه
Hungary
احسنت مسئول
۲۲:۴۲ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
عجب دیدن کلی پول داره میره تو جیب وی پی ان فروشها گفتن چرا بره تو جیب اونا بزار بره تو جیب خودمون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
فقط همین مانده بود
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۵:۴۱ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
سلام ،

وی پی ان قانونی ، دو مشکل پیش رو دارد ،


اول ، هزینه داشتن آن ، که البته اگر دسترسی کامل را ایجاد کند ، چندان مهم نیست ،

دوم ، ثبت مشخصات خصوصی هنگام ثبت نام ، که این به هیچ وجه قابل جبران نیست و
مشکل مورد استقبال قرار نگرفتن فضاهای مجازی داخلی برای بارگذاری هم همین است .
Germany
مسعود
۱۵:۴۰ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
فیلترینگ اینترنت آزادی فکر و بیان بهتر از این!
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۵:۳۶ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
سلام ،

اگر قرار باشد وی پی ان ، فیلتر شکن سایفون را از کار بیاندازد ،
اصلا به آن فکر نکنید ،

این موضوع را حل کنید ، تا دو مشکل پیش روی وی پی ان قانونی را که منجر به شکست آن می شود
باز کنم .
آخرین اخبار