به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری محمدعلی کریمی مله معاون آمار و فناوری اطلاعات
دادگستری مازندران ، گفت: با بهره برداری سومین دفتر
خدمات الکترونیک قضایی در شهرستان قائمشهر و ششمین دفتر در حوزههای قضایی بابل و آمل، در حال حاضر ۵۸ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در استان مشغول به خدمات رسانی هستند.
او افزود: دسترسی آسانتر مردم در فضای مناسب به خدمات الکترونیک قضایی از جمله مزایای بهره برداری دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در مازندران است.
کریمی مله گفت: ارائه و پیگیری شکوائیه، ارائه و پیگیری اظهارنامه، ارائه و پیگیری لایحه (رفع نقص)، ارائه و پیگیری دعاوی طاری، خدمات مربوط به شورای حل اختلاف از دیگر مزایای بهره برداری دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است.
معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری مازندران، دادخواست بدوی دیوان عدالت اداری، مکاتبات کارشناس با مراجع قضایی (ارائه نظریه کارشناس)، تمدید پروانه وکیل، ثبت نام حساب کاربری (ثبت نام سامانه ثنا)، مشاهده و دریافت ابلاغ الکترونیکی و موارد مربوط به استعلام را از دیگر موارد قابل ارائه در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بیان کرد.
دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با هدف کاهش مراجعه به دستگاه قضایی، تسریع در رسیدگی به پرونده و صرفهجویی در وقت و هزینه گروههای هدف، شفاف سازی فرایندهای رسیدگی، افزایش کارآمدی نظام قضایی کشور با افزایش نسبی سرعت، دقت و کیفیت افزایش رضایتمندی مردم از قوه قضاییه و استفاده شهروندان از فرصتهای برابر با رفع موانع اداری راهاندازی شد.
شواهد نشان میدهد که مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در جهت تسهیل ارائه خدمات قضایی و تحقق عدالت الکترونیک گام محکمی برداشته و توانسته با الکترونیکی کرده خدمات قضایی، سرعت رسیدگی به پروندهها را بیشتر کند.
ارائه ابلاغهای قضایی به صورت الکترونیک هم در مقایسه با نمونه سنتی خود یک نوآوری کارا در امر قضایی بود که توانست سرعت رسیدگی به پروندههای قضایی را افزایش دهد.
انتهای پیام/ س
فعالیت ۵۸ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در مازندران