به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،محسن شاه طالبی با بیان اینکه در منابع علمی از خواص قارچهای دارویی نظیر گانودرما بسیار نوشته شده است، اظهار کرد: کشور چین بیشترین مصرف قارچ دارویی را دارد، البته مصرف این نوع قارچها به تدریج در حال ورود به بازار کشورهای دیگر از جمله ایران نیز است.
او افزود: حدود ۸۰ واحد پرورش قارچ در اصفهان وجود دارد که ۷۰ واحد آن فعال است که قارچ دکمهای تولید میکنند، زیرا بیشترین مصرف این استان قارچ دکمهای است.
کارشناس مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان ادامه داد: مردم بهتر است، قارچ را به صورت بسته بندی که آدرس واحد تولیدی و گواهی تولید سازمان جهاد کشاورزی بر آن درج شده، خریداری کنند. در غیر این صورت اگر قارچی به صورت فلهای باشد، مورد تأیید ما نیست.
شاه طالبی تصریح کرد: اگر تولیدکنندهای زمین، آب و برق را داشته باشد باید مدارکش را به مدیریت سازمان جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه ارائه دهد تا آنها پس از بازدید و بررسی محل، پروانه تأسیس را صادر کنند که پس از صدور، شخص میتواند واحد تولیدی را با هزینه شخصی و یا با درخواست وام احداث کند.
او اضافه کرد: دو نمونه قارچ پروانه دارِ دکمهای و صدفی در اصفهان وجود دارد و قارچهای دارویی همچون گانودرما اخیرا وارد عرصه تولید شده اند که بیشتر جنبه دارویی دارد.
منبع:ایمنا
انتهای پیام/م