عضو انجمن صنفی قارچ ایران گفت: نخستین جشنواره آشپزی با قارچ به میزبانی اصفهان با حضور ۴۵۰ شرکت کننده در سیتی سنتر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان علیرضا الماسی عضو انجمن صنفی قارچ ایران گفت: در راستای حمایت از رونق تولیدات داخلی، ترویج غذای سالم و افزایش تولید کنندگان صنعت قارچ نخستین جشنواره آشپزی با قارج در محل پلازای سیتی سنتر اصفهان برگزار شد.

او ادامه داد: در این جشنواره که با حضور اعضای انجمن صنفی قارچ ایران، انجمن صنفی تولید کنندگان قارچ اصفهان، فرمانداران مبارکه و شرق اصفهان و نیز اقشار مختلف مردم و نیز شهرستان‌های اصفهان برگزار شد، ۴۵۰ بانو و آقا هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند که پس از اعلام نظرات داوران به نفرات اول تا سوم جوایزی از قبیل سکه بهار آزادی و به ۵ منتخب جایزه نقدی یک میلیون تومانی و به نفرات برگزیده ۱۰ کارت هدیه ۵۰۰ هزار تومانی تقدیم شد.

علیرضا الماسی با اشاره به اینکه از برگزاری این جشنواره دو هدف عمده را دنبال می‌کنیم، افزود: نخستین هدف ما از برگزاری این جشنواره یکی افزایش سرانه مصرف قارچ در راستای سلامت جامعه و دیگری پایدار نمودن واحد‌های تولیدی قارچ در سطح کشور است که تا کنون با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم مواجه شده است.

او افزود: مصرف قارچ مانند انداختن یک سکه در صندوق پس انداز سلامتی است و موجب شادی و نشاط در کهنسالی می‌شود و در کشور‌های توسعه یافته همواره محصولات کشاورزی همچون قارچ بسیار مصرف و در سبد خانوار جای دارد.

عضو انجمن صنفی قارچ ایران تصریح کرد: با برگزاری این جشنواره‌ها امید می‌رود فرهنگ استفاده از محصول قارچ در سطح کشور نهادینه شود و به طبع آن اشتغال زایی حاصل از افزایش واحد‌های تولیدی بیشتر شود.

او  ادامه داد: بر اساس آمار جهاد کشاورزی استان اصفهان سالیانه ۱۳ هزارتن تولید قارچ خوراکی داریم که توسط ۲۵ واحد صنفی فعال در این بخش تولید می‌شود که به لحاظ اشتغال زایی در بزرگترین تولید کننده قارچ اصفهان فقط ۴۵۰ نفر مستقیما مشغول به کار و ۲ هزار نفر به طور غیر مستقیم مشغول به کار هستند.

حسن افشار رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی ایران نیز در این جشنواره به رتبه ششم ایران در تولید قارچ جهان اشاره کرد و گفت:سرانه مصرف قارچ خوراکی در ایران بین ۱.۲ تا ۱.۵ کیلو برای هر نفر است که نسبت به سایر کشور‌ها در رتبه پایینی قرار دارد.
 
او با اشاره به اینکه کشور ایران در تولید قارچ در وضعیت نسبتا مناسبی قرار دارد، گفت: یکی از مشکلات ما در بخش معرفی این محصول و نوع پخت انواع غذا‌ها با این محصول است که به همین منظور تصمیم به برگزاری جشنواره‌های سراسری در خصوص طبخ انواع غذا‌ها با قارچ گرفته شد تا بانوان بیشتر به ارزش غذایی و تنوع پخت غذا به این محصول بپردازند.

انتهای پیام/ی
 
 

تولید سالیانه ۱۳ هزارتن تولید قارچ خوراکی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.