مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:از ابتدای امسال تاکنون بیش از چهار هزار تن قارچ دکمه ای در استان تولید شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال 20 درصد افزایش داشته است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمدرضا رییس زاده مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از چهار هزار تن قارچ دکمه‌ای در استان تولید شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد افزایش داشته است.

احمدرضا رییس زاده با بیان اینکه شهرستان‌های برخوار، خمینی شهر، چادگان، فلاورجان، مبارکه، لنجان، سمیرم و شاهین شهر و میمه از مراکز تولید قارچ استان است افزود: درحال حاضر ۸۷ واحد تولیدی با ایجاد اشتغال برای بیش از پنج هزار نفر در این حوزه فعالیت می‌کنند.

او از اختصاص تسهیلات یارانه‌ای با کارمزد ۹ درصد برای متقاضیان راه اندازی و سرمایه گذاری واحد تولید قارچ خوراکی خبر داد و گفت: تولید قارچ دارای نیاز آبی کم است و استان اصفهان ظرفیت تولید بیش از این را دارد.

استان اصفهان یکی از فعال‌ترین مراکز تولید قارچ دکمه‌ای در کشور است.

انتهای پیام/م

 

افزایش 20 درصدی تولید قارچ در استان اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.