به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی صادق زاده فرماندار زرند در بازدید از مراحل برداشت پسته و پایانههای فرآوری این محصول گفت: پسته شهرستان زرند از نظر طعم و رنگ و مزه و درصد چربی مرغوبترین پسته در جهان است و پیش بینی میشود در مدت برداشت این محصول بیش از ۲۰ هزار تن انواع پسته فندقی، کله قوچی، بادامی، ممتاز و احمد آقایی در شهرستان زرند توسط ۱۱۰ ترمینال تمام مکانیزه، ۴۶۰ ترمینال نیمه مکانیزه و ۵ هزار ۵۰۰ ترمینال سنتی برداشت و فرآوری شودو حدود ۲ هزار میلیارد تومان درآمد عاید کشاورزان میشود .
او با بیان اینکه پسته این شهرستان از نظر کیفیت رتبه اول را در استان دارد، افزود: از ۴۳ هزار ۷۰۰ هکتار باغ پسته شهرستان، ۳۴ هزار هکتار بارور و مابقی غیربارور هستند.
او زمان برداشت پسته در شهرستان زرند را بیش از یک ماه اعلام کرد و گفت: ۳۳۰ هزار نفر روز در مدت برداشت پسته شغل ایجاد میشود.
فرماندار زرند با اشاره به کم آبی منطقه، بر افزایش تولید در واحد سطح تاکید و کشاورزان را به رعایت توصیههای کارشناسان برای تولید محصول مرغوب سفارش کرد.
علی زارعی مدیر جهاد کشاورزی زرند هم از کشاورزان منطقه خواست برای جلوگیری از آفت افلاتوکسین تمامی توان خود را در فرآوری بهداشتی محصول پسته بکار گیرند تا جایگاه پسته را در بازارهای بین المللی حفظ نمایند .
به گفته او در حال حاضر اکیپهای بهداشتی توسط کارشناسان جهاد کشاورزی و مرکز بهداشت بر کارگاههای فرآوری پسته نظارت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی زرند گفت: به منظور جلوگیری از سود جویی دلالان از کشاورزان منطقه خواست محصول پسته خود را به تدریج روانه باز نمایند تا باعث کاهش قیمتها و ضرر و زیان دسترنج یکساله آنها نشود.
او از کشاورزان خواست در فصل برداشت از سم پاشی باغات جدا خودداری نمایند.
انتهای پیام/س