به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیلههای ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید. آنگاه آن را رول کنید و در ظرف مناسبی که چرب کردهاید قرار دهید. سپس در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه ماهی را بپزید تا طلایی شود.
مواد لازم :
فیله قزلآلا ۶ تکه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
سس مایونز یکسوم پیمانه
پنیر پارمسان رنده کرده یکدوم پیمانه
رنده پوست لیمو از ۱ عدد
سس ورسترشایر یکدوم قاشق چایخوری
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
سیر رنده کرده ۱ حبه
جعفری ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه رولهای قزل آلای بریان :
فیلههای ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید.
آنگاه آن را رول کنید و در ظرف مناسبی که چرب کردهاید قرار دهید.
سپس در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه ماهی را بپزید تا طلایی شود.
حالا در این فاصله سس را آماده کنید.
به این صورت که در کاسه مناسبی سس مایونز، پنیر، رنده پوست لیمو، سس ورسترشایر، آبلیمو، سیر و جعفری را مخلوط کنید.
اینک قدری از سس را روی ماهی پخته و برشته بمالید و دوباره به مدت ۵ دقیقه دیگر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید.
سپس رولهای قزلآلا را در ظرف مناسبی قرار دهید و با جعفری و برشهای لیمو آن را بیارائید و به همراه سس باقیمانده ماهی را سرو نمایید.
منبع : بیتوته
انتهای پیام/