به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا خانمها برای این که غذای شان طعم خوبی داشته باشد از روشهای مختلفی استفاده میکنند. در این مطلب چهار روش برای آشپزی بهتر را ارائه میدهیم:
تهیه سس با آب پاستا
یکی از غذاهای مورد علاقه بچهها پاستاست که میتوان سسهایی با طعمهای متفاوت از آن تهیه کرد.
اگر پاستای شما همیشه مزه خوبی دارد، این ترفند را امتحان کنید. قبل از ریختن آب پاستا، یک فنجان آن را به سس اضافه کنید. سپس پاستا را مستقیم به قابلمه بیفزایید. نمک آن طعم خوبی به غذا میدهد.
سیب زمینی را با مخلوط کن له نکنید
مخلوط کن باعث میشود که سیب زمینیها چسبناک شوند، زیرا به آنها نور و هوا نمیرسد. بهتر است از یک گوشت کوب ساده استفاده کنید که ظاهر سیب زمینی را جذابتر و و غذا را خوشمزهتر میکند.
از چند تخته برش استفاده کنید
شما باید دست کم دو تخته برش در آشپزخانه خود داشته باشید: یکی برای گوشت و ماهی و دیگری برای غذاهایی که نیازی به پخت و پز ندارند. لازم است از آلودگی جلوگیری شود، زیرا گوشت خام میتواند حاوی باکتریهای خطرناکی باشد که فقط در طی پخت گوشت، کشته میشود. برای این که تختهها را اشتباه نکنید، تختههای رنگی مختلف یا تختههایی را که دارای لبههای رنگی هستند خریداری کنید.
پخت چند غذا به طور همزمان
وقتی مکان کم و زمان کوتاه است میتوانید برای پختن چندین غذا در طعمهای مختلف به طور همزمان، کف سینی فر، یک لایه فویل آلومینیومی بکشید و قسمتهایی از فویل را جمع کنید و بالا بیاورید تا شکلی شبیه دیوار به خود بگیرد. سپس در هر قسمت جداگانه غذاهای مختلف را بچینید تا به طور همزمان بپزند و با هم تداخلی پیدا نکنند.
منبع: خراسان
انتهای پیام/