ابراهیم تهرانی گفت: افراد سودجو برای منافع خود اقدام به قاچاق و خرید و فروش برخی از گونه‌ها از جمله مارمولک‌ها می‌کنند.

جکو پلنگی سود بخش‌ترین مارمولک برای قاچاقچیانمسعود ابراهیم تهرانی رئیس گروه خزندگان و دوزیستان دفتر حیات وحش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با وضعیت مارمولک‌ها در ایران اظهار کرد: مارمولک‌ها نسبت به مار‌ها در ایران از نظر جمعیت وضعیت بهتری دارند و در خطر انقراض نیستند.

او با بیان اینکه این گونه هیچ خطری ندارد، افزود: برخی از افراد تصور می‌کنند که مارمولک‌ها سمی و دارای سیانور هستند، اما این تصور کذب و تنها در حد حساسیت در افراد است.

ابراهیم تهرانی با اشاره به تعداد خزندگان در ایران گفت: براساس آخرین آمار ۷۶ گونه مار، ۱۳۶ گونه مارمولک، ۱۰ گونه لاکپشت، یک گونه کرکدیل و ۱۳۶ گونه سوسمار در ایران زیست می‌کنند.

به گفته رئیس گروه خزندگان و دوزیستان دفتر حیات وحش، مارمولک‌ها در تمام نقاط ایران مانند استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، مرکزی و قم زیست می‌کنند و پراکنش مختلف دارند.

او افزود: مارمولک‌ها سایز‌های مختلفی دارند مانند سوسمار خاردم مصری و بزمچه‌های بیابانی که طول نسبتا بزرگی حتی تا یک متر دارند و از جمله شاخص‌ترین مارمولک‌ها در ایران هستند.


بیشتر بخوانید: تجارت سیاه میلیاردی با سلاح کَژدُم/ سَم عقرب کیلویی چند؟


ابراهیم تهرانی با اشاره به قاچاق یک گونه مارمولک در کشور تصریح کرد: برخی از افراد سودجو برای سود خود اقدام به قاچاق و خرید و فروش برخی از گونه‌ها از جمله مارمولک‌ها می‌کنند و جکو پلنگی تنها گونه مارمولکی است که سود بسیاری برای قاچاقچیان به همراه دارد.

انتهای پیام/

آخرین وضعیت مارمولک‌ها در ایران

برچسب ها: محیط زیست ، حیات وحش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار