معاون شهردار تهران گفت: درخواست مردم از مسؤلان کاهش ترافیک و آلودگی هواست و ناوگان برقی این دو مشکل را حل خواهد کرد.

به نقل از شهرداری تهران؛ صبح امروز - پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳- با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور، علیرضا زاکانی شهردار تهران و جمعی از مدیران لشگری، کشوری و شهری در یکصد و شصت و ششمین پویش امید و افتخار؛ از تراموا، اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران که به همت شهرداری پایتخت و همراهی دولت خربداری شده‌اند، رونمایی شد. در این آیین همچنین قرارداد آغاز عملیات خط ۸ و ۹ متروی تهران نیز امضا می‌شود.

هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این آیین که در محل برج میلاد تهران برگزار شد، با بزرگداشت یاد و خاطره شهدا، به رییس‌جمهور، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر خوش‌آمد، گفت و اظهار کرد: با این قبیل اتفاقات توسعه کشور ورق جدیدی خواهد خورد. زمانی سیستم حمل‌ونقل قدیمی بود. امروز شاهد نسل جدید خودرو‌ها هستیم. به طوری که از خودرو‌های احتراقی عبور کردیم و به سمت برقی‌سازی خواهیم رفت

وی افزود: جا دارد از شهید رییسی و وزیر سابق صمت یاد کنم. البته توجه به این مهم در دولت جدید هم ادامه پیدا کرد.

هرمزی با بیان اینکه فواید برقی سازی ناوگان عمومی بر کسی پوشیده نیست، تاکید کرد: درخواست مردم از مسؤلان کاهش ترافیک و آلودگی هواست. ناوگان برقی این دو مشکل را حل خواهد کرد. به این ترتیب می‌توانیم ترافیک را نظم‌پذیر کرده و آلودگی را کاهش دهیم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: با ۸۶۰ دستگاه اتوبوس دوره ششم مدیریت شهری آغاز شد. امروز اتوبوس‌های تهران به بیش از ۳۰۰۰ دستگاه رسیده است. ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی چینی وارد کشور می‌شود؛ و از شرکت مپنا هم اتوبوس برقی می‌خریم.

وی با پرداختن به اینکه ون‌های تهران فرسوده شدده‌اند گفت: تاکسی‌ها بیش از ۵۰ درصد فرسوده هستند. به همین دلیل تلاش شد تا۲۷۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی هم به تهران اضافه شود.

هرمزی تاکید کرد: تولید داخل و انتقال تکنولوژی اتوبوس و تاکسی برقی هم صورت می‌پذیرد.

وی افزود: تراموا هم یک مد جدید حمل‌ونقل است. حمل‌ونقل پاک و انبوه‌بر که یک دهم مترو هزینه دارد. امروز از تراموا هم رونمایی شد.

معاون ترافیک تهران با بیان ابنکه اولین رام قطار واگن ملی ساخته شده و وارد تست شده است، تصریح کرد: ۱۱۸۴ دستگاه واگن قرارداد کرده‌ایم؛ تولید داخل و خرید از چین که می‌تواند پایه‌ای برای توسعه کشور شود.

وی همچنین گفت: امروز خانواده بزرگ حمل‌ونقل تهران در برج میلاد حضور دارد. وزارت صمت و بانک مرکزی کمک بسیاری کردند. سازمان برنامه بودجه همین‌طور. این اتفاق با کمک دولت محترم رقم خورد.

وی تاکید کرد: با کمک دولت امیدواریم موضوع برقی‌سازی موتورسیکلت‌ها هم رقم بخورد.

هرمزی در بخش دیگری از گفته هایش اظهارکرد: قرارداد ساخت خطوط ۸ و ۹ تهران هم امروز امضا می‌شود.

وی با بیان اینکه ما همه سرباز انقلاب هستیم، گفت: انشالله با کمک دولت اتفاقات مثبتی رقم بخورد برای مردم تهران.

در ادامه آیین رونمایی با حضور شهردار تهران و مدیرعامل متروی تهران، قرارداد ساخت خط ۸ و ۹ متروی تهران با جامعه فنی و مهندسی به امضا رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار