به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، حاج کاظمی مدیرکل اداره کل دامپزشکی استان گفت: گروههای ثابت و سیار در سطح استان که ناظرین بهداشتی وشرعی هستند بر ذبح دامها نظارت خواهندکرد.
حاج کاظمی با بیان اینکه شهروندان به منظور پیشگیری از شیوع بیماری نظیر تب کریمه کنگو توصیههای حین خرید دام را مدنظر قراردهند افزود: بهتراست خرید وکشتار در کشتارگاهها انجام شود و موقع قطعه کردن گوشت هم از دستکش استفاده شود.
وی گفت: بعد از ذبح دام هم بهتر است گوشت قرمز ۲۴ ساعت و جیگر هم تا ۴۸ ساعت در یخچال نگه داری وسپس مصرف شوند.
دکتر حاج کاظمی گفت: شماره تلفن ۱۵۱۲ برای این امر درنظر گرفته شده است وبه همه شهرستانها خدمات تلفنی ارائه میکنند.
شهروندانی هم که تمایل به ذبح قربانی خود در محل خاصی دارند میتوانند از اکیپهای سیار این اداره کل استفاده کنند.
انتهای پیام/ر