در این مطلب دستورالعمل تهیه (کباب دودی) را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب دستورالعمل تهیه (کباب دودی) را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

 چماق کباب (کباب دودی) گیلانی + طرز تهیه

مواد لازم برای تهیه چماق کباب:
گوشت گوسفند و گوساله مخلوط شده و چرخ شده ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد
سیر درشت ۵ حبه
زعفران به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز از هر کدام یک برش
گشنیز یک مشت خرد نکرده
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چایخوری
گلپر ۱ قاشق چایخوری سرخالی
گوجه فرنگی سفت ۲ عدد متوسط

طرز تهیه چماق کباب:

ابتدا پیاز‌ها را با میکسر میکس کنید، (می توانید رنده هم کنید) و آب آن را بگیرید. سپس یک برش از فلفل دلمه ای‌ها را ببرید و به سیخ بکشید؛ و فقط می‌خواهیم قسمت بیرونی فلفل دلمه را روی آتش با فاصله بگذاریم و داخل آن را نمی‌گذاریم.

 

گوجه فرنگی را اگر بزرگ بودند از یکی و نصفی گوجه استفاده کنید اگر متوسط بود از دوتا آن‌ها را هم به سیخ بکشید. سیر‌ها را هم به سیخ چوبی یا سیخ جگر بزنید.

 

پیاز آب گرفته شده را به گوشت اضافه کنید و بعد از آن گشنیز‌ها را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل و گلپر را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید و بعد زعفران را اضافه کنید؛ و خوب ورز بدهید.

 

مواد به سیخ کشیده را روی منقل کباب کنید به حدی که برشته شوند و نسوزند. بهتر است گوجه‌ها خیلی رسیده نباشند. سپس پوست روی فلفل دلمه ای‌ها و گوجه را جدا کنید و سیر را با خوب بکوبید و گوجه‌های پوست گرفته را به سیر اضافه کنید و خوب بکوبید؛ و بعد فلفل دلمه ای‌ها را ریز خرد کنید و مخلوط کنید.

سپس فلفل دلمه ای‌ها را اضافه کنید و گوجه و سیر‌ها را اضافه کنید و خوب ورز بدهید نمک آن را بچشید اگر کم بود باز هم اضافه کنید و باز هم ورز بدهید. به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار بریزید تا استراحت کند و گوشت سرد شود. گوشت را به سیخ بکشید و روی زغالی که روی آن خاکستر نشسته باشد کباب کنید.

 

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا دنیادیدگان
۱۲:۴۱ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
بعد دقیقا چماق کجای قضیه هست