به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، خودروسازان مطرحی در جهان با سرمایهگذاریهای گسترده در حال تلاش برای تولید خودروهای برقی و خودران با ویژگیهای برتر هستند و حتی تا کنون نمونههایی را نیز تولید کردهاند. اما به تازگی آمارهایی منتشر شده است که حاکی از عدم استقبال مناسب مردم این نوع وسایل نقلیه برای استفادههای روزمره و سفر در مسیرهای طولانی است.
بیشتر بخوانید: هزینههای میلیون دلاری فورد برای توسعه خودرهای خودران
سازمانی غیردولتی به نام JD Power’s Mobility در یکی از کشورهای اروپایی اخیرا از حدود ۵۰۰۰ نفر از شهروندان مختلف در مورد استفاده خودروهای برقی و خودروان نظرسنجی را مطرح کرده است. شرکت کنندگان در این نظرسنجی سه مورد خرابی و اشکال فنی، نفوذ کابران غیرمجاز و هکرها و نگرانی از مسئولیت قانونی در پی تصادف با اتومبیل یا عابر پیاده را مهمترین دغدغههای خود در عدم استفاده از این نوع وسایل نقلیه اعلام کردهاند.
البته از طرفی دیگر اکثر شرکت کنندگان در این نظرسنجی نسبت به آینده خودروهای خودران و برقی ابراز امیدواری کردند و خواستار انتشار اطلاعاتی بیشتر از نوع عملکرد و ارتباط این نوع از اتومبیلها با رانندگان و سایر سرنشینان در سطح عموم شدند. با توجه به کاهش منابع سوخت فسیلی در جهان و آلودگی بیسابقه مناطق مختلفی از کره زمین در پی انتشار بیش از اندازه گازهای فسیلی، روند مناسبی در افزایش تولید خودروهای الکتریکی و ترغیب بیشتر مردم به استفاده از این خودروها در پیش گرفته شده است.
یکی از بزرگترین چالشهای خودروسازان بزرگ دنیا که در زمینه تولید اتومبیلهای برقی و خودران فعالیت میکنند ایجاد زیرساختهای مناسب برای استفاده از محصولات تولیدی خود است. این خودروسازان به ویژه در اروپا همکاریهای زیادی را با دولتمردان کشورهای این قاره انجام دادهاند و به دنبال آن هستند که فاصله زمانی بین ایستگاه شارژ را به کمتر از ۳۰ دقیقه برسانند.
انتهای پیام/