در این مطلب دستورالعمل تهیه 2 ادویه خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

ادویه‌هایی باب سلیقه تندخور‌هابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چاشنی ادویه تاکو مکزیکی و ادویه جامائیکایی را می‌توان در غذا‌های معمول استفاده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه آنها آشنا شوید.

چاشنی ادویه تاکو مکزیکی
پونه کوهی (اورگانو) - ۲ قاشق چای‌خوری
دارچین - نصف قاشق چای‌خوری
نمک- سه چهارم قاشق چای خوری
فلفل هندی – یک چهارم قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه – یک چهارم قاشق چای خوری

ادویه جامائیکایی
پیاز خرد شده خشک – ۲ قاشق غذاخوری
پودر پیاز - نصف قاشق چای‌خوری
پودر جوز هندی – یک قاشق غذاخوری
نمک – ۲ قاشق چای خوری
شکر- ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل – یک قاشق چای خوری
پودر آویشن – نصف قاشق چای‌خوری
تخم خردل - نصف قاشق چای‌خوری
فلفل هندی - نصف قاشق چای‌خوری
پودر میخک – یک هشتم قاشق چای‌خوری

یک ادویه بسیار خوش طعم مکزیکی مطابق میل و ذائقه مردم مکزیک است. شما هم می‌توانید در غذا‌ها از آن استفاده کنید. همه مواد را پودر و با هم مخلوط کنید. در ظرف در بسته و جای خنک نگهداری کنید.
این ادویه مخلوط خوشمزه را می‌توان در غذا‌های معمول استفاده کنید. همه مواد را پودر و به خوبی با هم مخلوط کنید. در ظرف در دار و در مکان خشک و خنک قرار دهید.

منبع : خراسان

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.