به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اصغر نوراله زاده مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید کشور در کرمان گفت: دفاتر تسهیلگری نقش موثری در کاهش فقر فرهنگی، فقر اجتماعی، فقر مالی ودر محلات حاشیهای استانها دارند و کار دفاتر تسهیلگری به لحاظ مبنای نظری مخصوصا مبنای توسعه منطقهای و توسعه محلی کار بسیار درستی است.
مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید بیان کرد: در مبانی برنامه ریزی، برنامه ریزی از پایین به بالا همیشه مورد قبول است و نتایج اثربخشی دارد. عملکرد دفاتر تسهیلگری از همین نوع برنامه ریزی، برنامه ریزی از محلات به سطح بالا میباشد که عامل توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهرها است.
وی همچنین گفت: عملکرد این دفاتر مورد تایید و حمایت کامل صندوق کارآفرینی امید است و حمایت کامل خود را از دفاتر تسهیلگری اعلام میکنیم.
نوراله زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد اعتبارات این صندوق در سطح ملی میباشند و برای روستاها هزینه میشوند اعلام کرد: دو روستای شرف آباد و الله آباد در اولویتهای ما قرار دارند و اعتباراتی از صندوق کارآفرینی امید به دو دفتر تسهیلگری تعلق میگیرد.
وی همچنین در رابطه با ارائه تسهیلات به ۸ دفتر تسهیلگری دیگر که در مناطق حاشیهای و بافتهای فرسوده شهر کرمان قرار دارند گفت: سازمان برنامه و بودجه به وزارت کشور ابلاغ کرده است که اگر منابعی برای بخشهای محلی هزینه میشود باید با همکاری صندوق کارآفرینی امید باشد.
وی افزود: در صورت تصویب این برنامه صندوق کارآفرینی امید به عنوان عامل در کنار وزارت کشور میتواند از دفاتر تسهیلگری محلی در استان کرمان و همچنین استانهای دیگر مخصوصا در بحث اشتغال پشتیبانی کند.
نورالع زاده تصریح کرد: با توجه به عملکرد خوب دفاتر تسهیلگری در توسعه منطقه ای، صندوق کارآفرینی امید هم جهت و هم هدف با دفاتر تسهیلگری و پیش قدم برای همکاری با این دفاتر میباشد.
زهرا موسی پور مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان و ناظر عالی طرح تسهیلگری نیز در این نشست گفت: دفاتر تسهیل گری در بین مردم نفوذ دارند و مردم آنها را باور دارند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان از دفاتر تسهیلگری به عنوان یک نهاد توانمند در مشارکت محلی یاد کرد و افزود: این دفاتر و مسئولان وارد عرصه اجتماعی شده اند و توانسته اند کارهای ارزشمندی در عرصه مسائل اجتماعی به انجام رسانند.
موسی پور گفت: ۱۰ محله هدف در شهر کرمان بمنظور اجرای طرح تسهیلگری تعیین گردیده اند، که عمده این محلات در حاشیه شهر کرمان واقع بوده و تعدادی از این محلات نیز در بافت تاریخی در دل شهر کرمان واقع شده اند.
وی با بیان اینکه از بهترین نیروهای مجرب و تحصیلکرده و جوان و با انگیزه در دفاتری که در این محلات راه اندازی شده است بهره گیری بعمل آمده است ابراز کرد: انتظار داریم دفاتر تسهیلگری بعنوان برند اشتغال در استان معرفی شوند.
وی تأکید کرد: سال اول برای دفاتر تسهیلگری سال تولید دیتا بود و سال دوم زمان استفاده از دیتاها در مداخلات اجتماعی است.
وی شناسایی مهارتها و توانایی افراد را یکی از مهمترین اقدامات دفاتر تسهیلگری در استان کرمان عنوان کرد و گفت: مراکز فنی و حرفهای را در این دفاتر تقویت کرده ایم و مهارتها در این مناطق نیازسنجی شده است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به اینکه از حاصل آموزشها امروز باید استفاده کرد افزود: در هر دفتر، کارشناس اقتصادی وجود دارد که هدفش جهت دادن به مهارتهایی است که مردم به شکل محلی فرا گرفته اند.
موسی پور بیان کرد: روستاهای عاری از بیکار یکی از طرحهایی است که در دفاتر روستای الله آباد و شرف آباد دنبال میشود که بر این مبنا نیاز به اعتباراتی برای اشتغالزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه باید در حوزه اشتغالزایی در این مناطق تحرکی ایجاد شود تصریح کرد: به غیر از روستاهای الله آباد و شرف آباد، هشت دفتر دیگر در حاشیه و بافتهای فرسوده شهری وجود دارد که باید در حوزه ایجاد اشتغال نیز تسهیلاتی برای مناطق در نظر گرفته شود.
در نشستی که با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان و رییس جهاددانشگاهی استان و مجری طرح دفاتر تسهیلگری برگزار شد؛ راهکارها و نحوه حمایت صندوق کارآفرینی امید از اقدامات تسهیلگرانه در استان کرمان مورد بحث و بررسی شد.
انتهای پیام/س