به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیران برند انگلیسی بنتلی در سال جاری درحالی صدمین سالگرد تاسیس خود را جشن گرفتند که اهدافی بزرگ و جالب را در سرداشتند. این شرکت که از سال ۱۹۹۸ تحت مالکیت فولکسواگن آلمان فعالیت میکند، همواره به عنوان برند تولید خودروهای لاکچری و لوکس با امکانات و قابلیتهای پیشرفته و قیمتی بالا شناخته میشود، البته بنتلی حضور کمی در عرضه تولید مدلهای اسپرت و حتی مسابقهای نیز دارد، اما تولیدات اصلی این شرکت، خودروهای بالارده با تولید محدود هستند که مشتریان خاص خود را دارند.
شرکت بنتلی به مناسبت صدمین سالگرد تاسیس خود اعلام کرد که میخواد رکورد سرعت مسابقات بینالمللی پایکس پیک هیل کلایمب را بشکند. البته اعلام این خبر کمی عجیب بود، زیرا بنتلی با خودروهای لوکس خود هرگز به دنبال رکوردشکنی نبوده و فعالیتش با شرکتهایی مانند فراری، پورشه یا لامبورگینی کاملا متفاوت است. اما در هر صورت بنتلی با خودرو بسیار معروف خود یعنی کانتیننتال جیتی به پیست منطقه پایکس پیک رفت تا رکوردشکنی کند. این رویداد در روز یکشنبه رخداد و بنتلی کانتیننتال جیتی با شماره صد (به مناسبت صدمین سالگرد تاسیس شرکت) و با راننده مشهور دنیای خودروهای مسابقهای، رایس میلن توانست مسیر ۲۰ کیلومتری و پرپیچوخم پایکس پیک را در ۱۰ دقیقه و ۱۸ ثانیه و ۴۸۸ صدمثانیه طی کند، رایس میلن با ثبت این زمان توانست رکورد خودروهای تولید انبوده این زمین مسابقه را ۸.۴ ثانیه بهبود ببخشد. این پیست دارای ۱۵۶ پیچ بوده و ارتفاع خط پایان آن ۴ هزار و ۲۸۹ متر بالاتر از سطح دریا است که همین موضوع به علت فشار هوا، کار خودروهای مسابقهای را دشوار میکند، اما کانتیننتال جیتی شماره ۱۰۰ توانست با قدرت بالا پیشرانه، رکورد جدید این زمین مسابقه را به نام خود ثبت کند.
این مدل نسبت به نسخه اصلی هیچ تفاوتی از نظر قدرت و بازدهی نداشته و بنتلی مشخصات کانتیننتال جیتی را برای ثبت این رکورد، تغییر نداد، به این ترتیب کانتیننتال جیتی شماره ۱۰۰ با همان پیشرانه ۶.۰ لیتری توربو دوقلو ۱۲ سیلندر مورد استفاده در مدلهای اصلی، در پیست پایکس پیک حاضر شد، این پیشرانه ۶۲۶ اسببخار قدرت و ۹۰۰ نیوتنمتر گشتاور دارد. نیرو از طریق سیستم انتقال ۸ سرعته خودکار کلاچدوگانه به تمام چرخها هدایت میشود، این مدل با حداکثر سرعت ۳۳۳ کیلومتر در ساعت، صفر تا صد را در ۳.۶ ثانیه طی میکند.
بیشتر بخوانید:فناوری هوشمند فورد، ارتباط تمامی وسایل نقلیه و عابران را فراهم میسازد
انتهای پیام/