به گزارش خبرنگار
حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان اعلام کردهاند تاکنون انواع مطالعه و پژوهش برای یافت
حیات فرا زمینی بی نتیجه مانده است و کارشناسان قادر به یافت حیات فرازمینی حتی درحد میکروب و باکتری خارج از کره زمین نشده اند.
مریخ نورد کنجکاوی که اکنون سالهاست بر سطح
سیاره مریخ به حرکت پرداخته و نمونههای فراوانی را جمع آوری کرده است هیچ گاه با نشانههایی از حیات برسطح سیاره مواجه نشده است، هرچند دانشمندان این احتمال را میدهند که حیات فرازمینی درسطح میکروب و باکتری درلایههای درونی سیاره مریخ به دلیل وجود متان وجود داشته باشد.
با وجود کشف نشدن نشانههایی از حیات، دانشمندان اعتقاد دارند با توجه به وسعت فراوان فضا و شناخت بخشی بسیار اندک از آن به وسیله دانش انسانی امکان دارد در آینده انسان با نشانههایی از حیات فرازمینی در صورت وجود مواجه شود.
اگر حیات فرازمینی وجود داشته باشد نوع واکنش انسانها در برابر آن اهمیت فراوان دارد، بسته به نوع تکامل حیات فرازمینی، انسانها باید واکنش مناسبی داشته باشند.
ارتباط انسان با حیات فرازمینی خطرناک است؟
برخی کارشناسان ارتباط انسان با حیات فرازمینی را بسیار خطرناک میدانند و حتی اعتقاد دارند انسانها به وسیله حیات فرازمینی هوشمند مشاهده میشوند، اما حیات فرازمینی به دلایل مختلف خود را از تیرس دوربین و تلسکوپهای زمینی و فضایی انسانها پنهان کرده است.
این گروه اعتقاد دارند در صورت برقراری ارتباط یا شناسایی مختصات کره زمین در فضا امکان بروز فاجعه هایی، چون حمله فرازمینیها به زمین مشابه فیلمهای علمی تخیلی وجود دارد.
گروهی دیگر از کارشناسان اعتقاد دارند ارتباط با حیات فرازمینی هوشمند میتواند جالب و منحصربه فرد باشد. تا به امروز هزینه و زمان بسیار زیادی برای دریافت سیگنالهای ارتباطی از سوی هوشمندان فرازمینی به وسیله محققان شده است که نتیجهای دربر نداشته است.
برخی دانشمندان منتشرشدن طول موجهای رادیویی ناگهانی که به مدث چند ثانیه درفضا منتشر میشوند را نوعی پیام ارتباطی از سوی هوشمندان فرازمینی برای ارتباط با خود یا انسانها میدانند.
مطالعه درباره این امواج رادیویی قدرتمند که مدت زمان انتشار آنها درفضا کمتر ازچند ثانیه است به وسیله کارشناسان و منجمان انجام میشود.
هراز گاهی در رسانههای جهانی خبرهایی درباره برخورد انسانها به ویژه خلبانها با اشیای عجیب و به ظاهر غیر زمینی منتشر میشود که دانشمندان طرفدار فرضیه وجود حیات فرازمینی با استناد به آنها اعتقاد دارند انسان درجهان تنها نیست.
اکنون موسسه SETI با دارا بودن تلسکوپهای مخصوص رصد امواج رادیویی به مطالعه درباره ۱۳۰۰ سیستم ستارهای میپردازد، اما هنوز هیچ نشانهای ازحیات فرازمینی کشف نکرده است.
کارشناسان موسسه SETI امیدوار هستند در آینده و با پیشرفت فناوریها بتوانند نشانههای جدیدی از حیات فرازمینی بیابند. به گفته دانشمندان بررسی ۱۳۰۰ سیستم ستارهای بخشی بسیار کوچک از میزان بی نهایت فراوان سیستمهای ستارهای در جهان است که مطالعه آنها قرنها به طول میانجامد و نیازمند پیشرفت فناوریهاست و این امکان وجود دارد که درآینده انسانها روزی موفق به برقراری ارتباط با حیات فرازمینی شوند.
منبع: seti
انتهای پیام/
نام
حتی در قرآن هم گفته شده که ما در هفت آسمان موجود زنده خلق کرده ایم
ادم فضایی ها خطرناک هستند یا نه؟