به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر سبزی و ریشههای خوراکی مانند هویج، چغندر و... را که برای سالاد تهیه کردهاید کمی پلاسیده و ظاهر نازیبایی پیدا کرده است، آنها را خرد و تفت دهید تا مزه دار شود و بعد از آن کنار وعده غذایی به خصوص کنار غذای گوشتی استفاده کنید. روشهای مختلفی برای پخت سبزیها وجود دارد از جمله کبابی کردن، تفت دادن و تهیه پوره ...
سبزیجات بخار پز
سبزیجات بخار پز بهترین گزینه برای روزهای شلوغ شماست. میتوانید از توری بخار پز استفاده و سبزیجات را هنوز درحالی که میان آن کمی خام است آماده و همراه غذامیل کنید. بیشتر سبزیجات بین ۵ تا ۱۰ دقیقه بخارپز میشود. تنها ریشههایی مانند سیب زمینی، چغندر و ... که سختتر است نیاز به زمان بیشتری دارد. برای این که نتیجه بهتری بگیرد، سبزیها را جداگانه بخار پز کنید.
کبابی کردن تنها برای گوشت نیست
شما میتوانید سبزیجات را هم کبابی کنید و حتی برای طعم و عطر بهتر آنها را مزه دار کنید.
سبزیجات را درسرکه بخوابانید یا هنگام کبابی کردن روی آن سرکه بریزد. نمک و روغن را با هم اضافه کنید تا سبزیجات کاملا طعم بگیرد.
سبزیهای نرم و ساقهای مانند قارچ، کدو، پیاز، فلفل و کرفس را به اندازهای برش بزنید که روی توری گریل بماند. ابتدا سبزیهایی که دارای بافت ضخیمتر است را کبابی کرده و سپس سبزیهای نرمتر را اضافه کنید. میتوانید سبزیها را برای مدت کوتاه در آب نمک بخوابانید و سپس کبابی کنید. سبزیهایی مانند هویج، چغندر و ریشههای مانند ترب را اول بجوشانید و سپس به قطعات ریزتر خرد کرده و کبابی کنید. برگهای نازک کاهو را کمی روغن و نمک بزنیدو کبابی کنید.
برای این که سبزیجات در هنگام کبابی شدن از هم نپاشد، آنها را در فویل بپیچید وبعد از پخته شدن روی کباب پزمیل کنید.
۸ تا ۱۰ دقیقه برای پخت کافی است.
سبزیهای منجمد
سبزیها را درمخلوط کن بریزید و به آن مقدار کمی آب اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید. بعد از این که سبزی کاملا خرد شد، آن را در قالب یا کیسه فریزر بریزید یا به قطعات کوچک تقسیم و در زمان مصرف هر قسمت آن را از فریزر بیرون بیاورید و به غذا اضافه کنید. میتوانید مکعبهای یخ زده را به سوپ، شیرینی، خامه و چیپس اضافه کنید. اگر ازمکعبهای یخی مانند هویج برای تهیه کیک و شیرینی استفاده میکنید، به جای آب، کمی شیر نارگیل اضافه کنید (کمی پودر نارگیل را با آب با دور تندمخلوط کن هم بزنید تا به رنگ سفید درآید. از این مایه به عنوان شیر نارگیل استفاده کنید.)
پیشنهاد برای تهیه پوره
* سبزی ریحان، سیب زمینی، جعفری – کمی
*برگ اسفناج – کمی
*سیر – یک تا دو حبه
* سرکه – یک تا دو قاشق غذاخوری
(اختیاری)
*پودر زنجبیل – کمتر از یک قاشق چای خوری
*عصاره گوشت یا مرغ – به میزان لازم
همه مواد را در غذا ساز یا وسیله دیگر به شکل پوره در آورده و در قالب یا سینی به قطعات مکعبی تقسیم کنید و در فریزر قرار دهید.
ممکن است سوال کنید که زمانی که مقدار سبزیهایم کم است چگونه از آن پوره تهیه کنم؟
در این شرایط بهتراست هرمرحله که سبزی را شست و شوی کامل میدهید، اضافه آن را در کیسه سر بسته در فریزر قرار دهید. زمانی که میزان آن به مقدار کافی رسید از آن پوره تهیه کنید. فرقی نمیکند سبزی شما چه باشد، اما پیشنهاد میکنم برای عطر و طعم بهترازپیاز، سیر، چند ساقه کرفس و چند تکه هویج استفاده کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/