در این مطلب شما را با روش تهیه‌ یک کوکیز لذیذ آشنا خواهیم کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کوکیز لذیذ آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.

دستور تهیه کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

مواد لازم:

آرد: دو و نیم پیمانه

دارچین: یک قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری

کره: ۵۰ گرم

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

نمک: کمی

زنجبیل تازه‌ی رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

شیره‌ی خرما: یک سوم پیمانه

پودر خردل: نصف قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

طرز تهیه:

کره و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط می‌کنیم.

تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم زدن را ادامه می‌دهیم.

شیره‌ی خرما و زنجبیل تازه را به مخلوط قبلی می‌افزاییم.

آرد را به همراه پودر زنجبیل، بکینگ پودر، خردل، دارچین و نمک مخلوط کرده و به مواد قبلی می‌افزاییم.

مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

دایره‌هایی کوچک از خمیر جدا کرده و روی سطحی صاف، آن‌ها را پهن می‌کنیم. سپس آن‌ها را در سینی فر می‌چینیم.

سینی را به مدت هشت دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، قرار می‌دهیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

روش تهیه‌ کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار