به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوفله موز یک دسر بسیار شیک و خوشمزه و در عين حال بسيار ساده است. با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين دسر بینظير آشنا شويد.
مواد لازم:
موز رسیده - ۳ عدد
شکر- ۱۵۰ گرم
تخم مرغ -۶ عدد
نشاسته ذرت - یک قاشق غذاخوری
کره برای چرب کردن قالبها - به میزان لازم
لیمو ترش - نصف یک عدد
طرز تهیه:
تخم مرغها را از یخچال خارج کرده و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
نشاسته ذرت را در ظرفی بریزید، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه و نشاسته را در آب حل کنید.
لیمو را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، نیمی از آن را برای تهیه سوفله نگه دارید و نیم دیگر را در یخچال بگذارید.
آب نیمی از لیمو را در فنجان بریزید و هستههای آن را جدا کنید. موزها را پوست گرفته و همراه با آب لیمو در مخلوط کن بریزید. سپس نشاسته ذرت حل شده در آب را به آن اضافه و چند ثانیه دیگر مخلوط کن را روشن کنید تا مواد یکدست شود. پس از مخلوط کردن مواد باید مایهای به شکل زیر حاصل شود.
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید.
شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه و به کمک همزن برقی با سرعت بالا هم بزنید تا سفیده پف کند.
یک چهارم از سفیده تخم مرغ را به مخلوط موز اضافه کنید و با لیسک به آرامی از گوشه ظرف روی هم بخوابانید. سپس بقیه سفیده را در چند نوبت اضافه کنید تا مواد کاملا یکدست شود.
میتوانید قالبهای مخصوص سوفله را که معمولا ظرف تک نفره گرد و کوچکی است و با نام رمکین شناخته میشود. باکره چرب کنید و مقداری پودر شکر در ظرفها بپاشید تا سطح داخلی آنها کاملا با شکر پوشانده شود.
مایه سوفله را در قالب بریزید، به گونهای که کاملا با مایه پر شود.
قالبها را در فری که از قبل گرم شده قرار دهید و ۱۰ الی ۱۴ دقیقه صبر کنید تا سوفله موز پخته و آماده شود.
نکته:
هرگز سفیده و مخلوط موز را هم نزنید بلکه از گوشه ظرف با لیسک روی هم بخوابانید. هم زدن باعث میشود، پف تخم مرغ بخوابد و سوفله پس از پختن پف نکند. در کل زمان پخت سوفله، در فررا باز نکنید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/