به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این عکسی که در بالا میبینید یک دسر خوردنی است. احتمالا الان چهرهتان در هم رفته و مزه مایع ظرفشویی را در دهان خود حس میکنید نه؟ ولی قبل از اینکه حالتان بد شود و فکر کنید که دیگر نمیخواهید ادامهی این متن چندشآور را بخوانید باید بگوییم که این اسکاچ زبر و خشن در واقع یک کیک خوشمزه و شیرین است.
برایتان میگوییم که داستان چیست.
قناد و سرآشپزی به نام «بن چرچیل» به تازگی اقدام به پخت و عرضهی دسرهایی کرده که خطای دید برای بیننده ایجاد میکنند. یعنی در واقع شیرینیها و کیکها را به شکل مواد و لوازم زندگی روزمره انسان طراحی میکند. این دسرها با ظرافت و زیبایی چشمگیری تهیه میشوند و میتوان گفت خوشمزهترین آثار هنری هستند که شاید تاکنون دیده باشید.
بن چرچیل را میتوان «طراح توهم غذایی» نامید؛ اسکاچ با چربی غذا و کف مایع ظرفشویی، پرتقالهای کپکزده یا زیرسیگاری از جمله دسرهای خوشمزهای هستند که چرچیل پخته و تزئین کرده است.
همه دسرهای بن چرچیل دقیقا شبیه ابزار و وسایل روزمره زندگی انسان هستند
دیدن این اسکاچ حال آدم را بد میکند، اما از کیک و شیر و سس تافی درست شده و بسیار خوشمزه است.
از مهمترین و مشهورترین شیرینیهای او باید به کیک اسفنجی روغن زیتون اشاره کرد که با کفِ حاصل از مایع ظرفشویی و چربیهای بدرنگ غذا تزئین شده است. این چربیها در واقع سس تافی هستند و کف روی کیک هم شیر شیرین همزده و فومی است.
بن چرچیل دسرهای خود را به گونهای طراحی میکند که غیرقابل خوردن به نظر برسند.
این پرتقال گندیده یک کیک شیرین و خوشمزه است.
اگر دوست داشته باشید یک گاز به پرتقال کپکزده بزنید، متوجه خواهید شد که این کیک شیرین و خوشمزه با پودر سبز و سفید مرینگ تزئین شده است.
جالب است بدانید چرچیل با اینکه شهرت جهانی دارد، اما هیچجا آموزش ندیده و این دسرها را با خلاقیت خود میپزد و طراحی میکند.
این زیرسیگاری در واقع یک کاسه پانا کوتای وانیلی است که با ژله دودی چای لاپسانگ، پودر مرینگ مشکی، خرده آبنباتهای نقرهای و تهسیگارهای شکلاتی پوشانده شده است.
او در سال ۲۰۱۵ تصمیم گرفت به صورت استاندارد شیرینیپزی را به خود بیاموزد. پس از یادگیری پخت انواع دسر و شیرینی، بر آن شد تا توانایی خود را در راستای طراحی شیرینیها محک بزند. همین شد که یک کیک شکلاتی به شکل لیموترش درست کرد. همین جا بود که اشتیاق و علاقهی شدید خود برای ساخت دسرهایی به اشکال مختلف را کشف کرد.
در طول سه سال اخیر، بن چرچیل بیش از ۱۰۰ هزار فالوئر در پیج اینستاگرام و فیسبوک را شیفتهی آثار خود کرده است.
چرچیل برای ساخت هر کدام از توهمات بصری خوراکی خود از طرحهای روزمره استفاده میکند
این مجسمه کوچک از Millennium Falcon یک کیک شکلاتی است که با کارامل نمکی پوشانده شده و روی پودر کیک قرار گرفته است.
ایده ساخت این کیکها به صورت ناگهانی به ذهنش خطور میکنند. اما روند ساخت آنها چندین هفته یا حتی چندین ماه ممکن است به طول بیانجامد.
قناد این دسرها سعی میکند طعم شیرینیهایش نیز بینظیر باشند.
گلدان این اثر، شکلات است. ریشه و شاخه گیاه هم شکلات است. درون لیمو که آن هم از شکلات ساخته شده و به رنگ زرد، رنگ شده و پر از آب پرتقال است. خاک گلدلن، پودر کیک شکلاتی و موس شکلات است.
چرچیل همیشه سعی دارد مزه و طعم دسرها با شکلشان تناسب داشته باشد. مثلا زمانی که دسری به شکل بازیهای کامپیوتری همچون Fallout ۴ ساخت، از موادی که طعم رادیواکتیو را یادآوری کند استفاده کرد، یعنی لیموناد ترش و آبنبات.
چرچیل دسرهای خود را به علاقهمندان آموزش میدهد
این درخت افرا از شکلات، براونی و شیره افرا ساخته شده است.
بن چرچیل امیدوار است دسرهای غیرمعمول او باعث شود تا مردم بیشتر از قبل فکر کنند و او و سبب خلاقیت آنها بشود
این یک پانا کوتای نارگیلی با مغزی انبه است که با پودر کورنفلک پوشانده شده است.
این بشقاب قلب یک کوکی گارنیش شده به همراه توتفرنگی، ژله گل سرخ و نارگیل است.
این تُست نیمرو یک کیک اسفنجی لیمو (تست) خامه همزده (سفیده تخممرغ) و ژله انبه (زرده تخممرغ) است.
این پیچ و مهرهها، شکلات و موز هستند.
این فلفلهای چیلی و به ظاهر تند، کیک فلفلی و شکلاتی هستند.
این دسر، پانا کوتای پر شده از شربت لیمو، کاستارد گل یاس، چای سبز و ژله یخی است.
چیزکیک وانیلی با آب نبات نعنایی
کیک به شکل گلابی با جو، بادام و عسل
برخلاف قارچهایی که در طبیعت پیدا میکنید، خوردن این قارچ هیچ خطری ندارد. مرینگ به شکل قارچ پخته و رنگآمیزی شده و خاک آن نیز شکلات، آویشن و گاناش شکلاتی است.
کیک هویج، پودر شکلات (خاک)، شکلات (گلدان) و ژله هویج این گلدان و گیاه را تشکیل دادهاند.
این سیب گندیده هم موس سیب-شکلاتی است که با کاستارد پر شده و با پودر شکلات تزئین شده است.
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/