به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان ، شهاب حیدری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان گفت: اینترنت پرسرعت نسل چهار در ۲۹ روستای شهرستان الیگودرز برقرار شده است.
حیدری افزود: این تعداد در فاز نخست خدمات رسانی شده و تا شهریور امسال نیز ۲۱ روستای دیگر از اینترنت پر سرعت نسل چهارم بهره مند میشوند.
وی بیان کرد: اکنون یکهزار و ۲۸۰ روستای استان دارای اینترنت پرسرعت هستند و پیمانکار برای اجرای طرح در ۷۵۵ روستا مشخص شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان کاهش شکاف دیجیتالی را مهمترین هدف دسترسی به اینترنت برشمرد و اظهار داشت: تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار باید به شبکه دولت الکترونیک متصل شوند و امکان انجام امورچهارگانه آموزش، کشاورزی، سلامت و بانکداری از این طریق فراهم شود.
حیدری با بیان اینکه تعداد مشترکان تلفن ثابت شهری و روستایی ۳۹۸ هزار و ۴۱۱ شماره است، اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۷۸ روستا نیز دارای ارتباط هستند و ضریب نفوذ تلفن همراه در استان ۹۸ درصد و با پوشش جمعیتی ۹۷.۴ درصد است.
وی ادامه داد: زیرساختهای بسیار مطلوبی در حوزه دولت الکترونیک در استان انجام شده، اما چندان مورد استفاده قرار نمیگیرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان در پاسخ به این سوال که چرا خدمات دستگاهها الکترونیکی و اینترنتی نمیشود، گفت: عملکرد جزیرهای ادارات از تحقق این مهم جلوگیری میکند چرا که به جای ارتباط بین دستگاهی که دولت الکترونیک نام دارد، تنها دستگاه الکترونیک داریم.
حیدری افزود: نامه مراجعان از بدو ورود به دستگاهها در سیستم اتوماسیون و گردشهای درون دستگاهی ثبت میشود، اما پس از اتمام کار، شماره نامه را به ارباب رجوع میدهند که دستی و فیزیکی پیگیریهای لازم را انجام دهد که با توجه به فراهم بودن زیرساختهای دولت الکترونیک، این رویه باید حذف شود.
وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه دستگاهها مکلف شده اند مراجعات مردمی را سالانه تا ۱۲.۵ درصد کاهش دهند و برای این مهم باید خدمات را برون سپاری کنند که متاسفانه این امر محقق نشده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان تاکید کرد: برخی تصدی گریهای دولتی باید بسیار کم شده و یا به صفر برسد، اما ادارات در این راستا مقاومت میکنند.
انتهای پیام/ ر