به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ علی رستمیان گفت: وجود این آمار با گذشت ۴۰ سال از عمر انقلاب شکوهمند اسلامی تاسف آور است و نشان دهنده این است که باید اقدامات بیشتری از جانب مسئولان در این بخشها صورت گیرد.
وی افزود: استان لرستان در حوزه طرحهای هادی ۱۰ درصد از کشور و شهرستان سلسله نسبت به استان ۱۲ درصد و دلفان نسبت به استان ۱۵ درصد عقبتر بود که بنیاد مسکن توان خود را در این حوزه به کار گرفت و این فاصله را نسبت به میانگین استانی و کشوری کمتر کرد.
رستمیان با انتقاد از عدم حضور مدیران کل دعوت شده در جلسه شورای اداری شهرستان، عنوان کرد: لازم است که مدیران کل شخصا در جلسات دعوت شده حضور داشته باشند و از فرستادن معاونان خود پرهیز کنند چرا که تصمیم گیری بر عهده آنان است.
وی با قدردانی از زحمات فرماندار شهرستان و انجام اقدامات مفید در حوزه شهرستان، خاطرنشان کرد: در مدت دو ماه حضور فرماندار جدید در شهرستان خوشبختانه مدیران ادارات شتاب بیشتری گرفته اند و تحرک خوبی در سطح شهرستان ایجاد شده است.
نماینده سلسله و دلفان در مجلس، عنوان کرد: این تحرک و پویای باعث شده رتبه شهرستان سلسله در بخش تسهیلات اشتغالی روستایی از آخر استان به نخست بیاید که جای قدردانی دارد.
رستمیان تصریح کرد: شهرستان سلسله و اکثر روستاهای آن در حوزه آنتن دهی و اینترنت دچار مشکل هستند.
فرماندار سلسله نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه انتظار میرود مدیران کل شخصا در جلسات شهرستانی حضور یابند، چون برای اجرای تصمیمات مربوطه نظر آنها ضروری است، اظهار داشت: اعتباراتی که به صورت گلوبال در اختیار مدیران کل دستگاههای اجرایی قرار داده میشود برای تخصیص به پروژه ها، نباید جابجا شود این امر باعث شده که ما در برخی سرفصلها در شهرستان سلسله فاقد تخصیص باشیم.
شریف خسروی با اشاره به اینکه شهرستان سلسله در پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری رتبه نخست استان را دارد، افزود: با توجه به اینکه شهرستان سلسله به عنوان پایلوت اصلاح نژاد دام در کشور انتخاب شده، در مناطق قلایی و بسطام باید اصلاح دام سبک در اولویت قرار گیرد، اما از دام سنگین هم نباید غفلت کرد.
وی در ارتباط با ماندن یا تغییر مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان، گفت: ماندن یا رفتن مسئولان ادارات در گروی سلامت آنهاست قطعا با مدیران سفارشی سخت گیرانهتر برخورد خواهیم کرد.
انتهای پیام/د