
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سارا بابایی -کاوه کهزادی، رئیس هیات سوارکاری لرستان، با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته برای میزبانی مسابقات جهانی سوارکاری گفت: اقدامات لازم برای برگزاری مسابقات رسمی جهانی سوارکاری در استان در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم این مسابقات را در نیمه نخست سال جاری برگزار کنیم.
وی با تاکید بر اهمیت توسعه این رشته ورزشی از طریق مشارکت بخش خصوصی، افزود: در ۳۰ سال گذشته، لرستان رکورددار مسابقات استقامت در کشور بوده است و اکنون نیز به عنوان قطب این رشته شناخته میشود. برای حفظ این جایگاه و توسعه هرچه بیشتر سوارکاری، برنامههای آموزشی پایه را در دستور کار قرار دادهایم.
کهزادی با بیان اینکه هیات سوارکاری لرستان بر پایه آموزشهای آکادمیک و علمی فعالیت میکند، تصریح کرد: سال گذشته سه نفر از پنج ورزشکار اعزامی تیم استقامت کشور به مسابقات برونمرزی قزاقستان، از استان لرستان بودند که نشان از ظرفیت بالای این استان در این رشته دارد.
رئیس هیات سوارکاری لرستان با اشاره به وجود ۶۳ مربی، ۲۵ داور، ۳۰ مربی پایه و ۱۱ دامپزشک فعال در استان، گفت: در حال حاضر ۲۴ باشگاه سوارکاری در لرستان فعال هستند که ۱۵۰ سوارکار در آنها مشغول به فعالیت هستند. همچنین ۱۲ نفر از سوارکاران لرستانی از جمله پرافتخارترین ورزشکاران کشور به شمار میروند.
وی با تاکید بر پتانسیل بالای لرستان در برگزاری مسابقات سوارکاری در چهار فصل سال، خاطرنشان کرد: استفاده از این ظرفیت میتواند به توسعه اشتغالزایی و رونق گردشگری در استان کمک شایانی کند.
کهزادی در خصوص وضعیت پیست سوارکاری استان نیز گفت: متاسفانه پیست سوارکاری لرستان استاندارد نیست و به دلیل شرایط توپوگرافی و قرارگیری در محدوده شهری، امکان استفاده کامل از آن وجود ندارد. با این حال، تلاش کردهایم تا این پیست را تا حدودی برای برگزاری مسابقات استانی آماده کنیم.
وی در پایان با اشاره به برگزاری مسابقات سوارکاری در تمامی فصول سال در استان، افزود: مسابقات با هزینههای شخصی سوارکاران برگزار میشود و سوارکاری تنها ورزشی است که در آن بانوان و آقایان به طور همزمان به رقابت میپردازند. همچنین در دی ماه ۱۴۰۲، مسابقات کورس اختصاصی بانوان استان نیز برگزار شد.