به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کاچی یکی از لذیذترین و مقوی ترین دسرهای ایرانی است که ما در این مقاله سعی کرده ایم، کاچی مخصوص کرمانی ها را به شما آموزش دهیم. حتما یک بار با این طرز تهیه کاچی کرمانی، آن را درست کرده و نوش جان کنید.
کاچی جزو دسرهای سنتی و بومی شهر کرمان است که خواص مختلفی برای بدن دارد. خواصی مانند رفع کم خونی، تقویت قوای جنسی و سیستم ایمنی بدن را می توان نام برد. کاچی کرمانی از دسته دسرهای با طبیعت گرم به شمار می رود و با افزودن برخی مغزها نیز این گرمی زیادتر هم می شود.
مهم ترین مسئله ای که در روش درست کردن کاچی کرمانی وجود دارد و آن را متفاوت ساخته استفاده از ادویه های مخصوص کاچی کرمانی است. این ادویه شامل موارد زیر می شود که عبارت اند از؛
فقط کافی است تا تمام ادویه های گفته شده را با یک دیگر مخلوط کنید و به میزان یک قاشق مرباخوری از آن در کاچی کرمانی استفاده کنید.
حتما بخوانید: جذاب ترین صنایع دستی و سوغات کرمان چیست؟
در ابتدای کار پسته، بادام و گردو را رنده کنید و به حالت پودر دربیاورید.
سپس کنجد را به پودرها اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.
شکر را به همراه مقداری آب روی حرارت قرار داده و آن را به حالت شیره ای قوام دربیاورید.
بعد از آماده شدن شیره قوام برای طعم و عطر بهتر گلاب اضافه کنید.
در ادامه طرز پخت کاچی کرمانی کره را روی حرارت ذوب کنید.
حالا آرد گندم را به کره آب شده اضافه کرده و آن را تفت دهید. تا زمانی ادامه دهید تغییر رنگ آرد به طلائی ختم شود.
حتما بخوانید: با شیرینی قیسی قزوین مهمانان خود را شگفت زده کنید+طرز تهیه
پس از طی مراحل بالا بایستی کم کم ادویه های مخصوص کاچی کرمانی را به مواد بیافزایید تا عطر بهتری به خودش بگیرد.
در ادامه طرز تهیه کاچی خوشمزه پودر مغزها را به شیره اضافه کرده و هم بزنید.
شیره را به آرامی به آرد گندم اضافه کرده و آن را هم بزنید تا کامل یکدست و مخلوط شود.
در این مرحله لازم است یک دم کنی بر روی در قابلمه گذاشته و زیر آن یک شعله پخش کن قرار دهید و بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
تزئین کاچی کرمانی می تواند با استفاده از گل سرخ ، خلال بادام ، خلال پسته و... انجام شود.
امید که با این طرز تهیه بهترین و خوشمزه ترین کاچی را درست کرده و نوش جانتان کنید.
انتهای پیام/