به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ، به نقل از روابط عموی دادگستری زنجان ؛محمد تقی فتحی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان در رابطه با سامانه تصمیم گفت: از سال ۹۶ و بر اساس قانون حمایت خانواده، تمامی متقاضیان طلاق توافقی بهصورت الزامی و پیش از ثبت در سامانه ثنا، باید به مراکز طلاق بهزیستی مراجعه کنند و پس از انجام غربالگریهای روانشناسی، مددکاری و حقوقی به مراکز مشاوره غیردولتی ارجاع داده میشد.
وی در همین زمینه افزود: با پیگیریهای معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، از اوایل اردیبهشت سال گذشته، این مرکز بهصورت رسمی کار خود را در قالب سه گروه متشکل از مددکار اجتماعی، روانشناس، مشاور حقوقی و مذهبی آغاز نمود و درنهایت سامانه تصمیم در مورخ ۹۷/۰۶/۲۶ بهطور رسمی کار خود را آغاز کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خاطرنشان کرد: از ۲۶ شهریورماه سال گذشته، تعداد یک هزار و۱۲۰زوج در سامانه تصمیم ثبتنام کرده بودند که از این تعداد، ۵۳۴ زوج، یعنی ۶/۴۷ درصد از آنان در جلسه پذیرش حضور نیافته و تعداد ۴۰۲ زوج از ۵۳۴ زوج، اعلام کردهاند که با شریک زندگی خود سازش کرده و از طلاق گرفتن منصرف شدهاند.
فتحی گفت: از تعداد یک هزارو۱۲۰زوجی که در سامانه تصمیم ثبتنام کرده بودند، ۵۸۶ زوج وارد سیستم پذیرش و غربالگری شده و به مراکز طلاق ارجاع داده شدند که از این تعداد، ۲۲۰ زوج به خاطر مسائلی، چون کهولت سن، اخذ وکالت در طلاق، متواری یا مجهولالمکان بودن زوج و دستور مقامات ذیصلاح، واجد شرایط مشاوره نبودند که از بین آنان، ۱۴۵ زوج نیز طلاق گرفتهاند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان افزود: درنهایت ۳۶۶ زوج در جلسات مشاوره حضور پیداکردهاند که از این تعداد، ۳۵ مورد، یعنی ۵/۹ درصد سازش قطعی داشتند. ۱۵۲ زوج، یعنی ۵/۴۱ درصد نیز در حال گذراندن جلسات مشاوره هستند و ۱۷۸ زوج، یعنی ۶/۴۸ درصد از آنان، علیرغم گذراندن جلسات مشاور، با شریک زندگی خود به توافق نرسیده و طلاق گرفتهاند.
انتهای پیام/ر