طراحی یک وب سایت و در ادامه موفقیت آن سایت از جمله کار‌های تیمی محسوب می‌شود که سبب ایجاد مشاغل جدیدی در دنیای صفر و یک شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، وب سایت و طراحی آن، این روزها طرفداران و در ادامه مشاغل پرطرفداری محسوب می شوند و دلیل آن هم شاید غوطه ور بودن دنیای امروز ما در دریای IT یا همان فناوری اطلاعات است که سبب ایجاد مشاغل جدید و پرهیجانی شده است.

وب سایت ها هم از این قانون مستثنی نبوده و مشاغل متعددی در این راستا بوجود آمده اند که امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد به معرفی مشاغل مرتبط با طراحی وب سایت بپردازد.

طراح سایت چه وظایفی دارد؟ + مشاغل مرتبط با طراحی وب سایت

وب سایت دقیقا یعنی چه؟!

یک وب سایت مجموعه‌ای از اسناد، اطلاعات و پرونده‌هایی محسوب می شود که برای ایجاد ارتباط با کاربران ساخته شده اند. این اطلاعات و اسناد معمولا از متن، گرافیک، رنگ، لینک و قالب بندی تشکیل می شوند. وب سایت‌ها معمولا با یک نام که به آن دامنه (Domain) گفته می‌شود فراخوانی می‌شوند و نوشتن آن با.www شروع شده و با  com.  یا ir.  یا org. و … پایان می یابند.


بیشتر بخوانید: سئو حرفه‌ای / بهینه سازی سایت برای موتور جستجو (SEO) به زبان ساده


همانند www.paydarsamane.com یا www.paydarsamane.ir که آدرس دامنه آن را می‌توان هم به صورت ir. و هم به صورت com. و… ثبت کرد. البته www جزو دامنه محسوب نمی‌شود و دامنه این سایت‌ها paydarsamane.com و payydarsamane.ir هستند و برای نظم دادم به فضای کل اینترنت مرسوم است که سایت‌ها را با www شروع می‌کنند و دلایلی دیگری که تخصصی هستند.

www مخفف World Wide Web است و ترجمه فارسی آن وب جهان‌گستر است.استفاده از www در ابتدای نام دامنه یک توافقی است در بین سازمان‌های ارائه دهنده خدمات وب، به این منظور که تمامی نام‌ها از یک پروتکل تبعیت کنند.

یک طراح سایت چه وظایفی برعهده دارد؟

یک طراح سایت با توجه به اینکه در چه پروسه‌ای از طراحی وب سایت درگیر است، وظایف مختلفی دارد. به صورت کلی در طراحی و راه اندازی یک سایت، به دو تیم یا فرد برای طراحی Back-end یا همان بخش کد‌ها و Front-end نیاز داریم.

متخصص طراحی Back-end کسی است که مسئولیت نوشتن کد‌های مختلف برای ایجاد ساختار اصلی وب سایت را به عهده دارد. این کد‌ها همان چیزی هستند که از نظر بازدیدکنندگان یک سایت پنهان هستند و بیش از هر چیز وظیفه راه اندازی و عملکرد یک سایت را به عهده دارند.

یک متخصص طراحی سایت که وظیفه توسعه Back-end را به عهد دارد از زبان‌های برنامه‌نویسی مثل Python، ASP و PHP استفاده می‌کند. در بحث طراحی Front-end همه کار‌ها برای بهتر کردن ویژگی‌های دیداری یک سایت انجام می‌شوند. در واقع تمام مطالبی که بازدیدکننده سایت می‌بیند، نتیجه کار یک توسعه دهنده Front-end یا همان کسی است که با استفاده از کد‌های مختلف ظاهر وب سایت را به سر و شکل می‌دهد.


بیشتر بخوانید: وردپرس چیست؟ چرا وردپرس را انتخاب كنيم؟


برای توسعه ظاهر سایت، نیاز به کد نویسی است و نوشتن این کد‌ها با زبان‌هایی مثل HTML، CSS و جاوا اسکریپت انجام می‌گیرد. البته فراموش نکنید که همیشه در این پروسه همکاری با یک گرافیست وب می‌تواند نتایج بسیار بهتری رقم بزند.

طراح سایت چه وظایفی دارد؟ + مشاغل مرتبط با طراحی وب سایت

مشاغل مرتبط با طراحی وب سایت چیست؟

علاوه بر خود طراحان وب سایت، برای اینکه یک وب سایت به موفقیت برسد و در نتایج گوگل بدرخشد، افراد زیادی باید درگیر توسعه و نگهداری از آن باشند. در واقع طراحی سایت تنها شروع یک فرایند بزرگ برای رسیدن سایت به سود است.


این مطلب را از دست ندهید: حقیقت رتبه‌بندی در الکسا چیست؟/ جولان پرهزینه رقابت بر سر دریافت رتبه برتر


هنگامی که یک کسب و کار آنلاین را راه اندازی می‌کنید، پیش از هر چیز باید یک وب سایت خوب طراحی کنید. در این پروسه علاوه بر طراح وب سایت باید با متخصصان دیگری هم همکاری داشته باشید.

مشاغل و تخصص‌های مرتبط با راه اندازی و نگهداری سایت

در ادامه به صورت فهرست گونه، مشاغل و تخصص‌های مرتبط با راه اندازی و نگهداری سایت را با هم مرور می‌کنیم:


بیشتر بخوانید: بازاریابی دیجیتال دقیقا یعنی چه؟! +معرفی روش‌ها و مزایا


  • شما به یک گرافیست نیاز دارید تا دکمه‌ها، لی اوت و لوگوی مناسبی برای شما طراحی کند.
  • یک متخصص دیجیتال مارکتینگ به شما می‌گوید که چه استراتژی‌هایی به کار ببرید تا با استفاده از تکنیک‌های بازاریابی آنلاین، همیشه موثرترین ترافیک را به سایت خود هدایت کنید.
  • متخصص کپی رایتینگ، کسی است که به شما برای ایجاد محتوای مناسب و پیگیری هدف سئو کمک می‌کند.
  • همانطور که می‌دانید امروزه یکی از مهم‌ترین ابزار بالا بردن و جذب ترافیک موثر برای سایت، محتوای مناسب و کلمات دقیقی است که باید به کار برده شوند.
  • یک متخصص تولید محتوا در کنار متخصص دیجیتال مارکتینگ، می‌توانند تضمین کننده حضور شما در صفحه اول گوگل باشند.
  • البته شما می‌توانید برای حضور بهتر از یک فرد به عنوان متخصص سئو هم بهره ببرید تا محتوای شما بهتر و موثرتر به چشم بیاید.
  • طراح رابط کاربری یکی دیگر از مشاغل مرتبط با طراحی و نگهداری از سایت است.
  • این فرد می‌تواند به شما در ایجاد یک معماری اطلاعات، طراحی کاربر محور، طراحی جذاب و همینطور بهبود المان‌های ظاهری سایت کمک بسیاری کند.
  • همانطور که می‌بینید طراحی سایت فقط به دانش فنی و یادگیری اصول کد نویسی و آنلاین کردن سایت محدود نمی‌شود.
  • در این راه نیاز است یا تمام تخصص‌ها را داشته باشید، یا تیمی از افراد متخصص با دانش فنی مناسب ایجاد کنید.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.