سرانجام کارشناسان اسپیس ایکس با موفقیت ماهواره‌های ارائه دهنده طرح اینترنت فضایی را به فضا ارسال کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اسپیس ایکس سرانجام در واپسین ساعات روز ۲۴ ماه می‌سال میلادی جاری موشک فضایی حاوی ۶۰ ماهواره اینترنتی را با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
 
این ماهواره‌ها با استفاده از موشک فالکون ۹ از پایگاه فضایی کیپ کاناورال به فضا پرتاب شد؛ قرار است درصورت موفقیت آمیز بودن قرارگرفتن ماهواره‌ها درمدار، درآینده کاربران بتوانند به اینترنت با سرعت بالا در مناطق مختلف کره زمین از جمله مناطق محروم یا دورافتاده دست یابند.
 

شرکت اسپیس ایکس اعلام کرده است در نهایت در نظر دارد حدود ۱۲۰۰۰ ماهواره ارائه دهنده خدمات اینترنتی به مدار اطراف کره زمین در طول چند سال آینده ارسال کند.
 
از جمله دیگر شرکت‌های رقیب اسپیس ایکس درپروژه‌ای مشابه، شرکت StartWorld OneWeb را می‌توان نام برد. این شرکت در فوریه سال میلادی جاری ۶ ماهواره را به فضا پرتاب کرده است.
 
نام پروژه ماهواره‌های ارائه دهنده خدمت اینترنت شرکت اسپیس ایکس، Starlink است. پس از یک ساعت از پرتاب موشک فضایی، کپسول حاوی ماهواره‌ها درمدار قرار گرفت و اکنون ماهواره‌ها در مدار مورد نظر مستقر شده‌اند.
 

هر ماهواره در پروژه استارلینک دارای وزنی برابر با ۲۲۷ کیلوگرم است و دارای چندین آنتن برای ارتباط با دیگرماهواره‌ها و زمین است. همچنین یک آرایه خورشیدی وظیفه تامین انرژی مورد نیاز ماهواره را برعهده دارد.
 
ماهواره‌ها اکنون در ارتفاع ۴۴۰ کیلومتری از زمین قرار گرفته‌اند و در ادامه پروژه به ارتفاع ۵۵۰ کیلومتری خواهند رسید.
 

کارشناسان اسپیس ایکس اعلام کرده‌اند در ساخت این ماهواره‌ها از فناوری‌های فوق پیشرفته استفاده شده است و ساخت وتجهیز آن‌ها یکی از پیچیده‌ترین طرح‌های فضایی بوده است.

آلودگی مدارکره زمین با تعداد زیادی ماهواره

از جمله نگرانی‌های متخصصان علوم فضایی، آلودگی مدارکره زمین با تعداد زیادی ماهواره است که درپاسخ به این ادعا ماسک اعلام کرده است با توجه به فاصله بسیار زیاد ماهواره‌ها از زمین امکان آلودگی مدارکره زمین بسیار کم است.
 

همچنین در زمان اتمام منابع سوختی ماهواره‌ها و ورود آن‌ها به جو کره زمین بیش از ۹۵ درصد اجزای آن در اثر حرارت کره زمین می‌سوزد و آلودگی برای ساکنان زمین به وجود نمی‌آورد.
منبع:Tesla
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار