به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،طهماسب غلامپور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تاکنون حدود ۳ میلیون قطعه در مرغداریهای هرمزگان جوجه ریزی شده است.
وی پیش بینی کرد ۶ هزار تن گوشت مرغ تولید شود.
پارسال ۳۳ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد که ۱۳ درصد نسبت به سال ۹۶ افزایش داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: تامین نهاده ها، پرداخت تسهیلات سرمایه درگردش و قیمت مناسب از مهمترین دلایل افزایش تولید گوشت مرغ درمرغداریهای هرمزگان است.
سرانه مصرف سالانه هر نفر گوشت مرغ در هرمزگان ۱۸ کیلوگرم است.
قیمت گوشت مرغ هم اکنون در بازار هرمزگان بین ۱۱ تا ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان است.
طهماسب غلامپور گفت: ماهانه بین ۲ هزار و ۶۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ در هرمزگان مصرف میشود.
هم اکنون ۲ واحد تولید جوجه یک روزه درمجموع با ظرفت ۸ میلیون قطعه فعال است.
وی گفت: مقدمه ساخت واحد سوم جوجه یک روزه با ظرفیت ۵ میلیون قطعه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان فراهم شده که تا پایان سال آینده به بهره برداری میرسد.
انتهای پیام/ز