غلامپور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،گفت: جوجه ریزی و تولید مرغ در استان از ابتدای سال تا کنون نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
وی افزود: در ۹ ماه امسال ۱۴ میلیون و ۷۴۴ هزار و ۹۴۳ قطعه جوجه ریزی در ۲۰۳ مرغداری استان انجام شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: این میزان تولید نسبت به سال گذشته ۷ درصد افزایش یافته است.
غلامپور گفت: سال گذشته در همین مدت ۱۱ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۶۴۰ قطعه جوجه ریزی در استان انجام شد.
وی اضافه کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال ۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان داشته باشیم که ۳۰ هزار تن مرغ تولید شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: قیمت آنالیز شده برای هر کیلوگرم مرغ زنده درب هر مرغداری حدود ۸ هزار و سیصد تومان تمام میشود که این نرخ بر اساس مولفههای تولید متغیر است.
وی گفت: سرانه مصرف مرغ در هرمزگان به ازای هر نفر در سال ۱۸ کیلوگرم است و نیاز ماهانه مردم هرمزگان به مرغ ۲ هزار و ۶۷۰ تن است که در استان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای دی ماه تا کنون هم ۹۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شده است و از لحاظ تولید مرغ در استان کمبودی نداریم.
هرمزگان ۲۹۵ مرغداری فعال دارد.
انتهای پیام/ر