گردن مرغ هم مانند بال یکی از قسمت‌های لذیذ مرغ است که طرفداران بسیاری دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید شما هم از طرفداران گردن مرغ باشید، اما بهتر است قبل از مصرف دوباره آن این مطلب را بخوانید. گردن مرغ هم مانند بال یکی از قسمت‌های لذیذ مرغ است که طرفداران بسیاری دارد. اما دلیل این محبوبیت چربی‌های انباشته شده در این قسمت‌ها است که بسیار برای بدن مضر هستند و سبب افزایش کلسترول و چربی خون می‌گردند. در ادامه این مطلب شما را با خطرات مصرف گردن مرغ آشنا می‌کنیم.

در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید

سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه در این باره گفت: پوست مـرغ آلودگی‌های محیطی خیلی زیادی را می‌تواند منتقل کند. چربی‌های اشباع شده‌ای که دارد، می‌تواند میزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند، اگر زندگی سالم می‌خواهید یا می‌خواهید خود را در برابر بسیاری از بیماری‌ها بیمه کنید بهتر است از خوردن چربی حیوانی در حد امکان پرهیز کنید.

امروزه مشخص شده برخلاف تصور گذشته بافت چربی در بدن، یک بافت مرده نیست و بسیار فعال است و در ردیف غدد درون‌ریز شمرده می‌شود و می‌گویند انواع آنزیم‌ها از این بافت‌های چربی ترشح می‌شود طوری‌که تمام سیستم کنترل گرسنگی و اشتها را تحت‌تأثیر خود قرار می‌دهد.

مورد مرغ توصیه می‌شود، پوست مرغ مصرف نشود برای اینکه بیشتر اسید‌های چرب اشباع شده یا چربی‌هایی که می‌تواند باعث افزایش وزن و افزایش کلسترول شود در این پوست وجود دارد. این چربی‌ها گاهی در داخل شکم و کناره‌های ران مرغ هم دیده می‌شوند که باید حتما جدا شوند.

گردن مرغ به دلیل آن‌که محل عبور نسوج عصبی و بسیاری از غدد لنفاوی است و از طرفی شستشوی مجرای داخلی آن غیرممکن است مصرف آن توصیه نمی‌شود.

در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید، بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی‌که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد در بال و گردن مرغ انباشته می‌شوند و شما با خوردن این قسمت لذیذ مرغ، خود را دچار بسیاری از بیماری‌ها می‌کنید.

به طیور معمولاً آنتی‌بیوتیک می‌دهند، آنتی‌بیوتیک‌ها آن‌ها را در مقابل بیماری‌ها محافظت می‌کند و هم باعث می‌شود به اصطلاح زودتر وزن بگیرند و رشد کنند. توصیه می‌شود، زمانی دام و طیور ذبح شوند که عمر آنتی‌بیوتیک‌ها به نیمه رسیده باشد، تا وقتی‌که این گوشت‌ها به بازار مصرف ارائه می‌شوند، آنتی‌بیوتیک‌ها به انسان منتقل نشوند، ولی متأسفانه در بسیاری از موارد این نکته رعایت نمی‌شود، به همین علت بعضی از افراد در مقابل انواع آنتی‌بیوتیک‌ها از خودشان مقاومت نشان می‌دهند بدون اینکه خودشان علت آن را بدانند.


خطر مصرف بال و گردن برای خانم‌ها

خانم‌ها وقتی که به مرحله بلوغ می‌رسند یک جهش پیدا می‌کنند و یکی از تغییراتی که در آن‌ها علاوه بر افزایش طول قدشان دیده می‌شود، تغییرات ترکیبی بدنشان است، دختر خانم‌ها قبل از بلوغ از نظر ذخایر چربی بدنشان با پسرها، یکسان هستند، ولی به محض اینکه به مرحله بلوغ می‌رسند و اولین دوره قاعدگی را تجربه می‌کنند مقدار چربی انباشته شده بدن آن‌ها تا ۳۰ درصد افزایش پیدا می‌کند و به این دلیل خانم‌ها نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

خوردن گردن مرغ چه بلایی سرمان می‌آورد؟

برچسب ها: مرغ ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۴:۰۸ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
چرا یک کارگر که کار بدنی انجام می دهد کمتر مشکل کلستر و قند خون و غیره دارند. پرخوری و کم تحرکی مخصوصا کم تحرکی باعث بیشتر مشکلات در سلامتی ما شده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
چیزی مونده که پزشکان نگفته باشن خوردنش ضرر داره؟!!!