یک مقام مسئول از ثبات قیمت غذای رستوران ها در ماه رمضان خبر داد و گفت: ظرف ۲۴ به تخفات رستوران ها رسیدگی می شود.

علی اصغر میر ابراهیمی رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران و سلف سرویس تهران در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت غذا‌ در رستوران ها بسته به نوع مواد اولیه بکار گرفته شده از جمله برنج و گوشت گوساله یا گوسفند متغیر است.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران و سلف سرویس تهران از ثبات قیمت غذای رستوران ها در ماه رمضان خبر داد.

به گفته میر ابراهیمی، هزار واحد صنفی رستوران دار در تهران مشغول به فعالیت هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا بعضی از رستوران داران قیمت چلوکباب را ۱۲ هزار تومان می‌فروشند اظهار کرد: این واحد‌ها در زمره رستوران داران قرار نمی گیرند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران و سلف سرویس تهران با بیان اینکه رستوران، حالا تنها فضایی برای صرف غذا نیست بلکه تفریح چاشنی غذا خوردن در محلی جز خانه است افزود: نوسان اقتصادی در کشور هم می تواند تا حدی بر تعداد مشتریان در رستوران ها تاثیرگذار باشد.

میر ابراهیمی گفت: امیدواریم مشکلی در زمینه سرویس دهی به مشتریان در ماه مبارک رمضان نداشته باشیم.


بیشتر بخوانید: گوشت دولتی هنوز به رستوران داران داده نشده است/ کباب ۸ تا ۱۰ هزار تومان فاقد کیفیت است 


رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران و سلف سرویس تهران در پاسخ به این پرسش که آیا نظارتی بر این واحد‌های صنفی وجود دارد یا خیر تصریح کرد: هر زمان که تخلفی در واحد‌های صنفی صورت گیرد افراد می‌توانند با مراجعه به سایت رستوران داران در قیمت رسابان شکایت خود را ثبت کنند، ظرف ۲۴ ساعت به این تخلفات رسیدگی می‌شود.

میر ابراهیمی یادآوری کرد: بازرسان ما از سوی دامپزشکی تهران در بازدید‌های خود از رستوران‌ها به بررسی مدارک و مستندات  می پردازند تا گوشت و مرغ از مراکز مجاز و بهداشتی خریداری شده باشد.

روز// فوری// افزایش قیمتی برای رستوران داران در ماه رمضان نداریم

انتهای پیام/

ظرف ۲۴ به تخفات رستوران ها رسیدگی می شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار