ناصر حسینی تبریزی رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش در گفت و گو با
صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به اینکه رکود حاکم بر بازار، همسفرۀ چلوکبابیها شده، اظهار کرد: کاهش درآمد افراد و در پی آن پایین آمدن قدرت خرید، سبب شد تا مردم با توجه به اینکه مصرف غذا یکی از نیازهای اصلی افراد است، دفعات محدودی به سراغ رستورانها بیایند و قیمتها هم با اختلاف اندکی براساس سالهای گذشته باقی بمانند.
وی با اشاره به اینکه هر روز به قشر بیکار در جامعه اضافه میشود، افزود: بخش زیادی از مردم در خانه اقدام به پخت و پز کرده و در خیابانهای سطح شهر به فروش می رسانند. این در حالی است که این غذاها با مواد اولیه بی کیفیت و ارزان قیمت پخت میشوند و بدون رعایت موارد بهداشتی در فرآیند پخت و پز هستند، بنابراین از قیمت پایینی برخوردار بوده و مشتری برای خرید آن، بسیار است.
حسینی تبریزی با بیان اینکه این غذاها بدون رعایت موارد بهداشتی پخت میشود، افزود: اقداماتی برای پیگیری و رسیدگی توسط دستگاههای نظارتی برای جلوگیری از فعالیت این افراد انجام شده، اما گزارشاتی در خصوص اینکه این افراد با برخی مأموران سازمانهای نظارتی ساخت و پاخت میکنند، به دست ما رسیده است.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش در این راستا تصریح کرد: باید کارگروهی برای ساماندهی این افراد متشکل از اداره اماکن، سازمان تعزیرات حکومتی، بهداشت، شهرداری و دیگر سازمانهای ذیربط تشکیل شود.
حسینی تبریزی در خصوص دریافت هزینه حق سرویس توسط برخی رستورانها گفت: مردم باید فقط هزینه غذا را به رستورانها پرادخت کنند و هیچ رستورانی مجاز به دریافت حق سرویس از مشتری نیست ، در صورت دریافت با واحد صنفی متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
وی در ادامه تصریح کرد: قیمت گذاری بر غذا توسط اتحادیه با بررسی بر روی مواد اولیه مصرفی واحد صنفی صورت خواهد گرفت و در صورت گران فروشی و عدول از قیمت گذاری توسط رستورانها، سازمان تعزیرات حکومتی با واحدهای صنفی برخورد خواهد کرد.
حسینی تبریزی در پایان تصریح کرد: حدود ۶ میلیون واحد صنفی فعال در این صنف وجود دارد که در صورت حمایت سازمانهای ذیربط این صنف مستعد اشتغال زایی برای بخش زیادی از بیکاران خواهد بود.
انتهای پیام/