در این مطلب با دستورالعمل تهیه موتبک آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موتبک غذایی سالم و خوش عطر و طعم می باشد و طرفداران بسیاری دارد. به همین منظور در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

نحوه درست کردن موتبک خوش عطر و طعم

مواد لازم:

برنج – ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفندی - ۳۰۰ گرم
مرغ - به میزان لازم (در صورتی که گوشت نمی‌خواهید)
پیاز- ۱۵۰ گرم
شوید- یک ونیم پیمانه
رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذا خوری
زردچوبه - نصف قاشق مربا خوری
پودرتخم گشنیز –نصف قاشق مرباخوری
دارچین –نصف قاشق چای خوری
چوب دارچین- یک عدد
فلفل سیاه - نصف قاشق چای خوری
برگ مو- ۲ عدد
نمک - به میزان لازم
روغن - به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، پیاز چهار قاچ، برگ بو، چوب دارچین، فلفل سیاه و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید بپزد. در انتهای پخت، نمک را اضافه کنید.
در قابلمه‌ای دیگر پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
شوید را با حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید). پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا و درروغن سرخ کنید.
برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب بکشید و با چاشنی گشنیز میل کنید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

طرز تهیه موتبک

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار