در مطلب زیر شما را با ۱۰ مهارتی که باعث موفقیتتان می‌شود آشنا می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  مجمع جهانی اقتصاد با مطالعه و مصاحبه با ۳۵۰ مدیر ارشد، ۹ صنعت در پانزده کشور توسعه‌یافته دنیا به نتایج جالبی درباره ۱۰ مهارت برتری که یک انسان موفق در سال ۲۰۲۰ به آن نیاز خواهد داشت، رسیده‌اند که در ادامه به آن‌ها پرداخته خواهد شد:

مهارت‌هایی که شما را به موفقیت نزدیک می‌کند


مهارت حل مسئله
که در زندگی روزمره بسته به نوع مسئله (ساده یا پیچیده) نیاز است. گرچه طراحی و ساختارگرایی به روند حل مسئله کمک می‌کند، اما تصمیم‌گیری به‌موقع در موقعیت، موفقیت را بیشتر خواهد کرد که شامل: شناسایی مسئله، ساختن تصویری واقعی از آن، پیدا کردن راه‌حل مناسب، تصمیم‌گیری، پیاده‌سازی و مانیتور کردن فیدبک‌ها (بازخوردها) می‌شود.

تفکر انتقادی
فردِ دارای مهارت تفکر انتقادی، توانایی این را خواهد داشت که ارتباط منطقی بین ایده‌ها را بفهمد و قدرت تشخیص و ارزیابی را داشته باشد. همچنین ارتباط و اهمیت ایده‌ها را درک کرده، و خود قدرت بیان عقاید و نظرات خود را داشته باشد. این مهارت باعث پیشرفت مهارت‌های زبانی، خلاقیت و... در فرد می‌شود.

خلاقیت و نوآوری
خلاقیت و نوآوری درواقع تبدیل یک ایده یا تصویر جدید به یک واقعیت است. توانایی دید و درک جهان به روشی جدید برای پیدا کردن الگو‌های مخفی و نادیده شده. البته خلاقیت و نوآوری دو روند دارد. تفکر و تولید. اگر ایده یا تفکر جدید داشته باشید، ولی نتوانید آن را عملی کنید می‌توان گفت خلاقیتی ندارید.

توانایی مدیریت افراد
توانایی مدیریت افراد اشاره به نقش‌پذیری به‌عنوان یک‌رویه در تربیت افراد یا انگیزه‌مند کردن آن‌ها برای بهبود و اجرای بهتر است که سخت‌ترین و مهم‌ترین نقش در بحث‌های مدیریتی است.

مهارت هماهنگ شدن با دیگران و سازگاری اجتماعی
این مهارت شامل توانایی سازمان‌دهی کار خود و لینک آن با دیگران است و توجه به فعالیت‌های مختلف به‌طور هم‌زمان دارد. البته با اولویت‌بندی و تفویض اولویت در صورت لزوم.

هوش هیجانی
این مهارت اشاره به توانایی فرد برای کنترل احساسات و استفاده از آن برای بالا بردن قدرت تفکر است.
افرادِ باهوش هیجانی بالا در تشکیل و حفظ روابط بین فردی و گروهی بهتر عمل می‌کنند.

مهارت تصمیم‌گیری و قضاوت
در این مهارت فرد برای حل مشکلات از بین چند گزینه‌ی امکان‌پذیر، یک گزینه را انتخاب می‌کند. مثال‌های که واضح و مشخص است، ریسک‌پذیری و قبول آن از طرف فرد است. این مهارت یک جزء کلیدی از مهارت‌های مدیریت محسوب می‌شود.

مدیریت سرویس گرا (خدمت محور)
مدیریت سرویس گرا (خدمت محور) به توانایی و تمایل به پیش‌بینی، تشخیص و رفع نیاز دیگران گفته می‌شود. افراد دارای این مهارت در فراهم آوردن رضایت افراد و در دسترس و تمرکز افراد اطراف خود تلاش می‌کنند.

قدرت مذاکره
روشی است که افراد آن را برای حل‌وفصل اختلافات به کار می‌گیرند. در این روش افراد برای درک مسئله و رسیدن به بهترین نتیجه‌ی ممکن تلاش می‌کنند. در مذاکره افراد به دنبال منافع متقابل، و حفظ یک رابطه‌ی کلیدی برای نتیجه‌ای موفقیت‌آمیز هستند.

انعطاف‌پذیری شناختی
توانایی ذهن است برای سوئیچ بین تفکر در دو مفهوم متفاوت، یا به عبارتی تفکر در مورد مفاهیم متعدد به‌طور هم‌زمان، با در نظر گرفتن جنبه‌های مختلف فکری. (برگرفته از رسانه‌ها)

پاورقی

میزان اهمیت این مهارت‌ها به یک اندازه نیست. برای نمونه، درجه‌ی اهمیت خلاقیت و توانایی حل مسئله در این جدول، هرسال بیشتر می‌شود. مهارت‌های شناختی که از مطالعه‌ی کتاب‌ها و نشریات متنوع، مواجهه با انواع فراوانِ منابع ادراکی، تجربه، و یادگیری، و نیز با کسب دانش‌ها و مهارت‌های جدید به دست می‌آیند، از اهمیت بالایی برخوردارند.

توانایی شناخت و مدیریت احساسات و هیجانات، و نیز مدیریت متناسبِ رفتار‌ها نیز به همان میزان مهم هستند. ممکن است یک نفر تحصیلات عالیه داشته باشد، اما هنوز روش تعامل صحیح، شیوه‌ی ابراز هیجانات و احساسات خود، یا درک احساسات دیگران و ابراز پاسخ مناسب، و نیز رفتار صحیح و انسانیِ متناسب با هر موقعیت خاص را بلد نباشد.

منبع: میگنا

انتهای پیام/

۱۰ مهارت برتر برای موفقیت انسان

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.