به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکی مرمری بادام زمینی و شکلات یکی از شیرینیهایی است که میتوانید از خوردنش لذت ببرید. طرز تهیه این شیرینی را در ادامه به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم برای ۳۰-۳۵ عدد
کره ٢٥٠ گرم
شکر قهوهای روشن ٢٠٠ گرم
شکر سفید ١٠٠ عدد
تخم مرغ ١ عدد
زردۀ تخم مرغ ١ عدد
اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری
آرد نول ١٩٠ گرم
آرد نان ١٩٠ گرم
بیکینگ سودا سه چهارم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کرۀ بادام زمینی ٣ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ٣ قاشق سوپخوری
شکلات سکهای ٢٥-٣٠ عدد
روش تهیه:
کره، شکر قهوهای و شکر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه تخم مرغ، زردۀ تخم مرغ، وانیل و مواد خشک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
سپس خمیر فراهم کرده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت از آن، کرۀ بادام زمینی و به قسمت دیگر پودر کاکائو بیفزائید.
حالا خمیرها را در سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون هر یک از خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و دو خمیر را روی هم بگذارید و به آرامی وردنه بکشید.
سپس خمیر را از وسط برش دهید و دوباره وردنه بکشید.
آن گاه خمیرها را رول کنید و به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر برش بزنید.
حالا روی هر خمیر برش خورده به آرامی وردنه بکشید تا اندکی نازکتر شود و بعد یک عدد شکلات سکهای رویش بگذارید و با خمیر دیگری روی آن را بپوشانید.
اینک خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی ۱۵-۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بپزید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/