
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاجو یا کوکوی عدس یک میان وعده معروف بنگلادشی است که هندیها هم به روش دیگری این غذا را درست میکنند. لایه بیرونی این غذا ترد است، اما داخل آن بر عکس کاملا نرم است. هندیها این غذا را همراه با چای شیر میل میکنند. کوکوی عدس با چند ماده غذایی بسیار ساده درست میشود، اما ترکیب آنها معجزه میکند.
عدس و پیاز مواد اصلی این غذا هستند، اما با اضافه کردن فلفل سبز تند و کمی هم ادویه جات طعم این غذا را بهتر خواهید کرد.
مواد مورد نیاز:
عدس ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل سبز ۵ الی ۶ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ½ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
آرد نخودچی ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
به مدت ۳ ساعت عدس را در آب بخیسانید. میتوانید به مدت یک شبانه روز این کار را انجام دهید. اگر فراموش کرده اید که عدس را بخیسانید اگر به مدت نیم ساعت هم در آب داغ بخیسانید کافی است.
سپس عدسها را آب کشی کنید و داخل مخلوط کن آنها را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیاورید. در این مرحله سعی کنید که از آب استفاده نکنید. شاید کمی خشک به نظر برسد، اما برای این که کوکوها کاملا ایده آل تان باشند طبق همین دستور ادامه دهید.
بعد از خمیر شدن عدسها آن را داخل ظرف جداگانهای بریزید سپس نمک، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و آرد نخودچی را اضافه کرده و هم بزنید. این کار را بهتر است با دست انجام دهید. سپس پیازهای اسلایس شده و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در نهایت ۱ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و هم بزنید.
روغن را داخل تابه بریزید و داغ کنید. سپس شعله را روی متوسط کم کنید و مواد را با دست در روغن سرخ کنید.
کوکوها را در روغن پشت و رو کنید تا هم هر دو طرف آنها سرخ شود و هم داخل کوکوها بپزد.
کوکوها را تا زمانی که قهوهای طلایی رنگ شود سرخ کنید و در بشقابی که داخل آن را با دستمال پوشانده اید قرار دهید.
این غذا را میتوانید با انواع سسها امتحان کنید، اما بهتر است آن را همراه با سس تند میل کنید. اگر سس تند در خانه ندارید داخل سس قرمز کمی فلفل بریزید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/