در این مطلب دستورالعمل تهیه بیسکوییت شکری را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیسکوییت‌ها جز آن دسته از شیرینی‌هایی هستند که طرفداران زیادی دارند. در این مطلب هم طرز تهیه یک بیسکوییت ساده و خوشمزه را به شما آموزش داده‌ایم تا آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه بیسکوییت شکری خوشمزه‌

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت شکری

آرد سفید: ۳ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
کره: ۱ پیمانه

مراحل تهیه بیسکوییت شکری

۱. برای تهیه این بیسکوییت ترد و خوشمزه اول باید کره‌ای که به دمای اتاق رسیده رو با شکر با هم زن بزنین تا خوب به خورد هم برن و یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.

۲. حالا تخم مرغی که دارین رو اضافه کنین و باز با همزن بزنین تا خوب با هم مخلوط بشن.

۳. داخل یه کاسه دیگه مواد خشک یعنی آرد، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنین.

۴. حالا مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط کره اضافه کنین و همزمان به زدن ادامه بدین تا کل مخلوط آرد اضافه بشه.

۵. به زدن ادامه بدین تا به یک ترکیب شبیه خرده نون مثل تصویر زیر برسین.

۶. بعد با فشار دست ترکیب رو به شکل خمیر دربیارین و داخل یه کیسه بذارین و برای ۲ ساعت داخل یخچال بذارین تا استراحت کنه بهتره خمیر رو به ۲ الی ۳ تکه تقسیم کنین و بعدا داخل یخچال بذارین که بعدا پهن کردنش براتون آسون‌تر باشه.

۷. حالا سطحی که میخواین خمیر رو روش پهن کنین کاملا آرد بپاشین تا خمیر به سطح نچسبه.

۸. خمیر رو به ضخامت تقریبا نیم میلیمتر با وردنه پهن کنین.

۹. حالا خمیر رو با استفاده از قالب‌های بیسکوییت به شکل دلخواه برش بدین.

۱۰. خمیر‌های برش زده رو روی کاغذ روغنی با فاصله بچینین و بعد برای مدت تقریبا ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا بپزن و گوشه هاشون شروع به طلایی شدن کنه.

۱۱. بعد از اینکه بیسکوییت هارو از فر در آوردین هنوز نرم هستن، ولی اصلا نگران نباشین و بذارین تا کاملا سرد بشن اونوقت کاملا ترد میشن … نوش جان.

منبع: وب سایت دو نفره

انتهای پیام/

تهیه بیسکوییت شکری

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار