سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل گفت: انبار‌های رسمی نهاده‌های دامی در استان اردبیل شناسایی شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ارژنگ عزیزی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که در سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: به منظور ایجاد امید و پیشگیری از فرصت طلبان انبار‌های رسمی و غیر رسمی نهاده‌های دامی توسط دستگاه‌های متولی شناسایی و نظارت کافی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در جریان تنظیم بازار گوشت قرمز و مرغ روزانه ۲۴تن در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد افزود: با برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفته باید خوراک دام و طیور با قیمت ارز مرجع به دست تولید کننده برسد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل با اشاره به اینکه برای تامین و توزیع خوراک طیور سه شرکت معتبر به مرکز معرفی شده است گفت: با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، پیشنهاد استاندار اردبیل این بود که استان اردبیل در تامین نهاده‌های دامی مستقیما به عنوان پایلوت در توزیع سهم دامداری‌ها و مرغداری‌های فعال وارد عمل شود.

عزیزی بیان کرد: به منظور ایجاد تعادل در بازار در رابطه با قیمت گوشت قرمز گوساله، گوسفند و گوشت مرغ دستگاه‌های متولی باید انگیزه لازم را برای کنترل ناملایمات داشته باشند.

وی از دستگاه‌های نظارتی و توزیع مرغ کشتار روز خواست در آستانه نوروز جدیت بیشتری برای کنترل بازار و نحوه توزیع عادلانه داشته باشند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اردبیل افزود: کلیه کالا‌ها و نهاده‌های دامی به منظور پشتیبانی ۱۰الی ۱۵درصد برای روز‌های مبادا ذخیره می‌شود و در صورت نیاز به بازار تزریق می‌شود.

عزیزی افزود: در صورت تفویض اختیار مسئولیت حمل، توزیع و نظارت کالا‌های اساسی به خود استان، برخی اقلام که منشأ تولید داخلی و استانی دارند به آسانی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

رییس جلسه تنظیم بازار استان اردبیل در مورد کسانی که نهاده‌های دامی را با ارز دولتی خریداری و به قیمت آزاد می‌فروشند گفت: باید در اسرع وقت این موارد شناسایی و نظارت کافی بر چگونگی تامین اقلام اساسی و مورد نیاز صورت گیرد.

عزیزی با بیان اینکه در تنظیم بازار باید حقوق تولید کننده و مصرف کننده را در نظر بگیریم افزود: سازمان جهاد کشاورزی باید میزان مورد نیاز سویا و ذرت را طبق جدول به نوعی تامین کند و کشتار طبق روال گذشته تا یک هفته آینده انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه توزیع میوه شب عید طبق سنوات گذشته مکان یابی شود افزود: در صورت رضایت مردم از نحوه توزیع میوه شب عید این مساله برعهده سازمان میوه و تره بار شهرداری قرار گیرد.

انتهای پیام/ح

توزیع میوه شب عید در اردبیل

برچسب ها: بازار ، جهاد کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار