حسین فرهادی متخصص اطفال و نوزادان در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تنقلات صنعتی مانند انواع اسنک و غیره جزو بدترین خوراکیهایی است که کودکان استفاده میکنند و به ویژه در کودکان زیر ۲ سال با آسیبهایی جبران ناپذیر همراه خواهد بود از این رو پزشکان توصیه میکنند که از وعدههای غذایی کودک حذف شوند.
این متخصص اطفال و نوزادان گفت: یکی از اسنکهای مورد علاقه کودکان حاوی تارترازین (ماده قرمز و نارنجیرنگ) است که سبب اختلالات رفتاری، اضطراب و پرخاشگری در اطفال و حتی افراد بزرگسال میشود.
بیشتر بخوانید: تغذیه مناسب کودک و نوجوان از دید طب سنتی
فرهادی با تاکید بر اینکه مادران باید به فکر تهیه تنقلات سالم برای کودکان خود باشند، ادامه داد: مادران میتوانند با روشهایی ساده برای کودکان خود تنقلات درست کنند که هم برای سلامتی کودک مفید است و هم به رشد کودک آنها کمک میکند.
این متخصص اطفال و نوزاد بیان کرد: توپک شکلاتی یکی از بهترین مواد برای جایگزینی اسنک است که با موادی ساده تهیه میشود؛ برای تهیه این توپک شکلاتی به بیسکویت پتی بور وانیلی یک بسته، بیسکویت پتی بورکاکائویی یک بسته، پنیر خامهای و پودر قند از هر کدام ۱۰۰ گرم، خامه صبحانه و شکلات از هر کدام ۱۰۰ گرم، وانیل به میزان لازم نیاز است.
فرهادی افزود: برای طرز تهیه این توپک شکلاتی، شکلات را روی بخار آب ذوب کنید، پنیر خامهای، پودر قند، خامه و وانیل را با هم مخلوط و به شکلات اضافه کنید؛ هر ۲ بسته بیسکویت را کاملا خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، از مواد به اندازه یک گردو بردارید و آن را گرد کنید، آنها را به دلخواه در پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گردو و ترافل بغلتانید.
بیشتر بخوانید: موثرترین مواد غذایی برای زیبایی و تقویت هوش نوزادان/ اصول تربیتی کودکان از تولد تا هفت سالگی
وی تشریح کرد: میتوان با تعدادی از این توپکها و یک عدد نان سوخاری آنها را به شکل بستنی در آورد تا جالبتر شود؛ سعی کنید فرزندانتان را به خوراکیهای سالم عادت دهید و چیپس و اسنک را از برنامه غذایی آنها حذف کنید.
انتهای پیام/