به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در پایان صد و بیست و سومین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران حضور یافت و با اشاره به مصوبات امروز شورای شهر گفت: شورا امروز دو دستور را به نتیجه رساند که اولین دستور مربوط به بناهای شهر تهران بود که اعتراض فرمانداری به این مصوبه شورا را داشتیم و کمیسیون معماری و شهرسازی توضیحاتی را در این حوزه ارائه دادند و بخشی از مصوبه را تغییر دادند تا بتواند مورد تایید هیئت تطبیق در فرمانداری قرار بگیرد که این موضوع به تصویب اعضا رسید.
رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: بحث دوم که بسیار مهم بود مربوط به مشاغل سیار و بیکانون در سطح شهر است که حضور فعالانهای دارند و چون پیشنهادات زیادی در مورد ساماندهی مشاغل داشتیم بحث آن بسیار طولانی شد و وقت تمام جلسه امروز را گرفت، ولی در نهایت این طرح با تغییراتی که بر اساس پیشنهادات اعضا بود به تصویب رسید و به زودی به فرمانداری و شهرداری ابلاغ میشود.
هاشمی در ادامه با اشاره به مصوبه سال ۴۷ مجلس سنا مبنی بر اینکه دستفروشی ممنوع است، گفت: این قانون خیلی قدیمی است و در حال حاضر شهر مملو از فعالیتهای دست فروشی است و حتی وزارت کشور هم در این رابطه دستورالعملی را نوشته که در حال برررسی است و اکنون همه نهادهای مربوطه به این فکر افتادهاند که چگونه دست فروشی را ساماندهی کنند.
وی با بیان اینکه روز به روز به خاطر مشکلات اقتصادی مردم دست فروشی بیشتر میشود، اظهار کرد: در گذشته دستفروشی در حد این بوده است که مشاغل خانگی و روستایی گاهی اوقات اجناس خود را به شهرها میآوردند، در آن زمان در این نوع دست فروشیها بیشتر اقلامی مانند مرغ و خروس به فروش میرسید، اما امروزه شکل دستفروشی تغییر کرده و هر نوع جنسی از سوی دست فروشان به فروش میرسد و لذا اکنون همه به این فکر افتاده است که نمیشود که فقط بحث ممنوعیت را مطرح کرد و موضوع ساماندهی در حال حاضر مورد توجه دستگاههای اجرایی است.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه گریزی هم به فاینانس خطوط مترو زد و گفت: هر فاینانسی در قانون بودجه هرسال قید میشود و این قابل تمدید است و اگر مجددا در قانون بودجه سال بعد بیاد نحوه استفاده از آن به شورای اقتصاد میرود و در آنجا تفکیک میشود.
وی افزود: در حال حاضر فاینانسها قدیمی است و از زمانی که من مدیرعامل مترو بودم این فاینانسها وجود داشت واستفاده نشده است و هنوز هم فاینانس خط ۶ و ۷ موجود است که نزدیک به یک و نیم میلیارد یورو است و شهرداری باید این موارد را مجدد در شورای اقتصاد تصویب کند و در شرایط فعلی که کمبود منابع مالی داریم، استفاده از فاینانس یک راهحل مناسب است.
هاشمی افزود: شهرداری قول داده است که تا آخر امسال بخش مهمی از خط ۶ که کمتر از ۱۰ کیلومتر است افتتاح و تعدادی از ایستگاههای خط ۷ مترو اضافه شود.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به وضعیت تصویب لایحه ساماندهی مشاغل سیار گفت: این طرح در شورای عالی استانها هم بررسی شده و به صورت یک لایحه به مجلس میرود.
انتهای پیام/