به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به راحتی میتوانید لیمو عمانی را درون خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید : دستور پخت کوکوی سیب درختی
لیمو ترش: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ فنجان
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه لیمو عمانی خانگی
لیموترشها را بشوئید سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت ۱ روز کناری قرار دهید، پس از ۱ روز لیموها را با آب سرد بشوئید.
درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید، باید لیموها را در ۲ مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و ۱۰ ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.
در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار ۱ دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید، اما آبکشی نکنید.
پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید، پارچهای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت ۱۰ روز روی پارچه قرار دهید، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.
منبع: خراسان نیوز
انتهای پیام/