به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا در دستور پخت سوپ بروکلی از خامه استفاده می شود اما در این دستور برای این که غذای سالم تری داشته باشیم به جای خامه از پنیر چدار استفاده می کنیم. این غذا بسیار خوش طعم و عطر است و بهتر است با نان تست سرو شود.
مواد مورد نیاز:
تره فرنگی ۲۵۰ گرم
سیر: ۱ حبه
پنیر چدار ۵۰ گرم
پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
کلم بروکلی: ۱ کیلوگرم
سیب زمینی متوسط : ۳ عدد (۶۰۰ گرم)
روغن زیتون: یک دوم قاشق غذاخوری
عصاره سبزیجات یا گوشت مرغ: ۱ لیتر
نمک و فلفل به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ بروکلی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ بروکلی
۱. کلم بروکلی را تمیز بشوئید و سیب زمینیها را هم پوست گرفته و بشوئید. سپس سیب زمینیها را خرد کرده و کنار بگذارید.
۲. ابتدا یک لایه از روی تره فرنگیها را جدا کنید قسمت برگها را با چاقو ببرید و از وسط دو نیم کرده و خرد کنید.
۳. روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید و تره فرنگیهای خرد شده را اضافه کنید. تره فرنگیها را تفت بدهید تا زمانی که قهوهای رنگ شود. هر چه بیشتر ترهها قهوهای رنگ شود طعم و عطر بیشتری به غذا میدهد. سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت بدهید. وقتی سیر را بعد از سرخ شدن ترهها اضافه میکنید دیگر نمیسوزد و تلخ نمیشود.
۴. بعد از این که تره و سیر کاملا تفت داده شد نیمی از عصاره سبزیجات یا گوشت مرغ را اضافه کنید. سپس بروکلی و سیب زمینی را اضافه کنید و باقیمانده عصاره را در آخر به آن اضافه کنید. وقتی مرحله به مرحله این کار را انجام میدهیم ترهها به ته قابلمه نمیچسبند. شعله را زیاد کنید تا آب سوپ بجوشد سپس آن را کم کرده و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بجوشد تا سبزیجات کاملا پخته شوند.
۵. بعد از این که سبزیجات کاملا پخته شدند با هم زن مواد را هم بزنید. ممکن است لازم باشد در این قسمت از آشپزی بسته به غلظت غذا مقداری عصاره گوشت به آن اضافه کنید. سپس پنیر و در مرحله آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
۶. سوپ بروکلی را قبل از این که سرد شود با نان تست میل کنید و روی آن را با خامه یا پنیر تزئین کنید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/