به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در جامعه کنونی و با افزایش تنوع مواد غذایی تشخیصی گونههای گوشتی مصرفی، نگرانیهای بسیاری را برای مصرف کنندگان علی الخصوص خانوادهها به بار آورده است و هرچند مراکز توزیع گوشت از سوی وزارت بهداشت مجوز دریافت میکنند،اما باز هم عدهای از متخلفان همچنان کالای بی کیفیت به مشتری عرضه میکنند.
به تازگی یکی از شرکتهای دانش بنیان موفق به تولید کیت تشخیص انواع گوشتهای در محصولات غذایی به کمک روشهای ژنتیکی شده است؛ این کیتهای جدید کمک میکنند تا متوجه شویم گوشتی که در حال مصرف آن هستیم از کدام حیوان است.
در این کیت از روشهای جدید ژنتیکی استفاده میشود و به کمک آن میتوان انواع گوشتهای مصرفی در مواد غذایی را تشخیص داد؛ برای تشخیص گوشت فرآوری شده در غذاهایی، چون همبرگر سوسیس کالباس کباب و ... میتوان از این کلیتها استفاده کرد.
این کیت جدید قادر به تشخیص گوشت گوسفند، گاو، بز، بوفالو، شتر مرغ، سگ، گربه، مرغ، خوک و الاغ است.
روش کار این کیت به گونه ای است که با استخراج DNA بافت گوشتی میتواند محتویات آن را شناسایی کرد و در کوتاه ترین زمان ممکن تشخیص داد که این گوشت متعلق به چه حیوانی است.
انتهای پیام/