معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان با اشاره حمایت از طرحهای پژوهشی دانشجومعلمان گفت: سعی میکنیم در پیشبرد ایدههای آموزشی و معرفی آن تسهیل گر باشیم.
علی باقر طاهری نیا معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره دستاوردهای پژوهشی دانشجو معلمان این پژوهشگاه اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان به لحاظ ماموریت با سایر دانشگاه ها تفاوت دارد در حالی که سایر دانشگاه وظیفه ارتباط با صنعت را دارند این دانشگاه ماموریت تامین نیروی انسانی را دنبال میکند و در حوزههای علوم تربیتی،علوم پایه و علوم انسانی نیروی انسانی مورد نیاز نظام آموزشی تربیت میشود.
وی ادامه داد: دانشجویان رشتههای علوم پایه در حوزه دستاوردهای جدید و ثبت اختراعات ورود خوبی داشتند و در مواردی اساتید و دانشجویان این حوزه وارد بخشهای تحقیقاتی علومی مانند نانو فناوری شدند .
طاهری نیا تصریح کرد: در نمایشگاه فن بازار امسال هم دانشجومعلمان و اساتید دانشگاه هم حضور پررنگی داشتند و دستاوردهایی را شاهد بودیم که به آموزش هر چه بهتر کمک میکند.
معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان افزود: به عنوان مثال در همین نمایشگاه محصولاتی داشتیم که آموزش ذهنی را به آموزش عملی تبدیل میکرد همچنین یادگیری الفبا از طریق تلفن همراه امکان پذیر بود.
وی با اشاره به اینکه اولویت فعالیت پژوهشی دانشجو معلمان طرحهایی برای تسهیل در فرآیند آموزش است، گفت: بسیاری از دانشجویان دستاوردهایی دارند که به این امر کمک میکند البته برخی از دانشجو معلمان هم فراتر از ماموریتهای دانشگاه خلاقیتهایی داشتند که به حل بخشی از چالشهای جامعه کمک میکند.
معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه حمایت از طرحهای مبتنی بر اولویت دانشگاه را در دستور کار دارد بر این اساس سعی داریم طرحهایی که نیازهای دانش آموزی را برطرف میکند، توسعه دهیم.
طاهری نیا ادامه داد: تلاش میکنیم در توسعه ایدهها و طرحهای دانشجویی تسهیلگر باشیم و برخی ایدهها را که در این حوزه فعالیت دارند با آموزش و پرورش در میان بگذاریم.
وی اظهار کرد: با توجه به ماموریتهایی که دانشگاه فرهنگیان دارد، توسعه و تحول در برنامههای آموزشی مورد توجه است، در همین راستا یکی از دانشجو معلمان ایدهای مبنی بر تغییرات در کتابهای درسی داشت که این موضوع هم در فن بازار امسال هم عرضه شد.
معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: بر مبنای این طرح تصاویر و متن کتابهای درسی به کمک یک هولوگرام میتواند به صوتی زیبا تبدیل شود در واقع کتاب درسی از یک محصول بی تحرک و خشک به محصولی فرهنگی تبدیل میشود و انتظار داریم آموزش و پرورش از این طرحها استقبال کند.
طاهری نیا از ایجاد مرکز رشد در دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: در تلاش هستیم تا مرکز رشد دانشگاه فرهنگیان را برای گردآوری دانشجو معلمان مختلف ایجاد کنیم تا ایدههای آنها به مرحله اختراع، تولید انبوه و در نهایت بازاریابی و فروش برسد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه فرهنگیان به لحاظ ماموریت محلی برای حل مسائل جامعه است نه تنها در حل مسائل تربیتی بلکه در سایر علوم که خلاقیت دانشجو معلمان و اساتید به نفع جامعه باشد وارد عمل میشود که در این راستا وجود مراکز رشد تاثیر بسزایی در پیشبرد اهداف دارند.
معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان درباره تاخیر در راهاندازی مراکز رشد اظهار کرد: چندین برنامه پژوهشی و تربیتی همزمان در دستور کار قرار گرفتند به همین جهت راهاندازی مراکز رشد کمی به تاخیر افتاده است که البته آن را در اولویت قرار دادیم.
طاهری نیا با اشاره به گرامیداشت 100 سالگی تربیت معلم در کشور که همایش آن در اسفند ماه برگزار میشود گفت: در 31 استان نکو داشت تربیت معلم مورد توجه قرار گرفته است و بر همین اساس معلمان پیشکسوت اصفهان بعد از 82 سال معلمان پیشکسوت چهارمحال و بختیاری بعد از 61 سال و معلمان ایلام بعد از 50 سال برای نکوداشت تربیت معلم گردهمایی داشتند که این برنامهها هم از سوی دانشگاه فرهنگیان حمایت شده است.
انتهای پیام/