به گزارش خبرنگار
بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مجتبی عطری، دبیر کارگروه
بیمه درمان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در حال حاضر پوششهای بیمهای متنوعی در بحث درمان وجود دارد و ما انتظار داریم آنها بتوانند در بحث درمان پیش رو باشند. این بیمه شامل ۲۳.۳ درصد سهم کل بیمه در کشور است.
وی افزود: برخیها تصور میکنند بیمه تکمیلی مواردی که بیمه پایه تحت پوشش قرار نمیدهد را تامین میکند، اما در واقع بیمه تکمیلی مابه التفاوتی را که بیمه پایه پوشش نداده است را جبران میکند.
دبیر کارگروه بیمه درمان در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان سود یا زیان شرکتهای بیمه ای بیان کرد: در سال ۹۵ میزان پرداخت حق بیمه ها با درآمد آن ها برابر و حدود ۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود، در واقع اگر زیان نکرده باشند سود هم نبرده اند.
وی افزود: این بین برخی شرکتهای بیمهای برای جذب مشتری خودزنی میکنند و با قیمت های پایین بیمه شونده را مورد حمایت خود قرار می دهند، بارها تذکر داده شده و تاکید میکنیم که سقفها و کفهای خدمات بیمه ای در قانون سال ۷۴ تعیین شده است.
همچنین در ادامه جلسه علی اصغر عنایت، دبیر کارگروه بیمه اتومبیل ابراز کرد: ۵۰ درصد سهم پرتفوی صنعت بیمه مربوط به بیمه اتومبیل است.خودروهای صفر کیلومتر در حال حاضر با تمام مشکلات پشت سر گذاشته اند اجرایی می شود.
وی افزود: از زمانی که سهام صنعت بیمه آزادسازی شده است فضای بهتری رو به روی ما قرار دارد، اما هنوز نسبت جایگاه تعریف شده عقب هستیم.
محمد باباکردی، دبیر کارگروه بیمه مسئولیت با توضیحاتی راجع به فعالیت این نوع بیمه در نهادهای مختلف کشور ابراز کرد: این صنعت در حال حاضر نوظهور بوده و استانهای البرز، آذربایجان شرقی، فارس، خراسان رضوی و شمالی و گیلان را پوشش میدهد. در تلاشیم تا بتوانیم بیمه مهندسان و فعالیتهای مربوط به آنها را گستردهتر کنیم.
در پایان سربخشیان گفت: بیمههای عمر حتی بر اثر تورم هم افزایش قیمت نداده اند، بیمههای زندگی هیچ پیشرفتی در کشور نداشته اند و از رسانهها خواستاریم تابر حذف مالیات بر ارزش افزوده در بیمه ها همانند آنچه در سپرده های بانکی اتفاق افتاد، کمک کنند.
انتهای پیام/
۵۰ درصد پرتفوی صنعت بیمه مختص اتومبیل است