قره خانی گفت: با توجه به مشکلات به وجود آمده تنها راهمان این است که بیمه اتکایی بین المللی را به بیمه خوداتکایی تبدیل کنیم.

تبدیل بیمه های اتکایی به خوداتکایی بر اثر تحریم ها/ بیمه کشتی سانچی پرداخت شدبه گزارش خبرنگار بورس،بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن قره خانی دبیر کارگروه بیمه اتکایی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: اتکایی یعنی توزیع جهانی ریسک در کشورهای مختلف،زمانی که هواپیمایی در جهان سقوط می کند تمام شرکت های هواپیمایی این خسارت را پرداخت می کنند.

وی افزود: در شرایط تحریم،به دلیل مسائل بانکی ،شرکت های بیمه ای خارجی با ما کار نمی کنند و اگر هم بخواهند پر هزینه خواهد بود.

قره خانی ابراز کرد: درونی سازی و بومی سازی بیمه اتکایی خوب نیست اما با شاخه سازی در داخل کشور می توانیم جلوی ضررهای آن را بگیریم.


بیشتر بخوانید: فرآیند پرداخت خسارت سانچی و مسیر پیچیده پیش رو


وی افزود: شرکت های بیمه ای در جهان ۳۰ درصد ظرفیت اتکایی را در داخل کشور تامین می کنند در ایران هم همین است.

دبیر کارگروه بیمه اتکایی گفت: شرایط توزیع بیمه اتکایی در ایران کمی دشوار است و همه شرکت ها نمی توانند دخیل شوند. شرکت های عادی باید توانایی مالی بالای ۱۰۰ و ۱۲۰ امتیاز داشته باشند تا بتوانند این امر را انجام دهند. می توانیم در همین وضع موجود ریسک را بین شرکت های داخلی به نسبت سرمایه آن ها توزیع کنیم.

قره خانی ادامه داد:با توجه به مشکلات به وجود آمده تنها راهمان این است که بیمه اتکایی بین المللی را به بیمه خوداتکایی تبدیل کنیم.

بیمه کشتی سانچی پرداخت شده است

قره خانی در ادامه به پرداخت بیمه کشتی سانچی اشاره کرده و گفت: در بحث کشتی‌ها دو نوع بیمه نامه وجود دارد یکی بیمه بدنه و دیگری بیمه مسئولیت که توسط نهاد‌های خارجی تعهد می‌شود.

وی افزود: بیمه بدنه کشتی سانچی پرداخت شده و با توجه به اینکه که مقصر این اتفاق طرف رو به رو بوده است این مباحث بدون دخالت تحریم‌ها از جانب کشور مد نظر تامین شده است.

دبیر کارگروه بیمه اتکایی تاکید کرد: حق بیمه یدک کشان و کسانی که برای جمع آوری بقایای لاشه کشتی تلاش کرده بودند نیز پرداخت شد.
 p&I یا همان بیمه اتکایی را نمی‌توان تحت هیچ شرایط بین المللی تحریم کرد.

قره خانی تاکید کرد: در کشور دو شرکت بیمه ای اتکایی وجود دارد ولی به میزان رضایت ما کاری انجام نمی دهند، نرخ بیمه ای ما پاسخگوی برخی شرکت های بیمه ای دنیا نیست اما این به معنی عدم همکاری با سایر کشورها هم نیست.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر نرخ ارز تخصیص یافته مراکز بیمه ای گفت: بانک مرکزی این ویژگی را برای بیمه ها با نرخ ارز نیمایی در نظر گرفته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: بیمه ، اخبار اقتصادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار